""
""

Vučelić grmi: Lomić nas je prevario, što se mene tiče, on neće doći u Partizan!

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.08.15. | 10:07

"On je u petak rekao svoje uslove na koje smo mi pristali, izgleda da nas je prevario", poručio potpredsednik Partizana

Loše vesti za navijače Partizana. Šanse da Marko Lomić treći put u karijeri obuče crno-beli dres sve su manje kako prolazi vreme. Ne samo zbog činjenice da iskusni levi bek još nije raskinuo saradnju sa ruskom Mordovijom, već i zbog saznanja da čelnici crno-belih gube strpljenje sa njim.

Naime, Lomić je u petak postigao načelni sporazum sa rukovodstvom srpskog prvaka, ali pošto se tokom vikenda premišljao da li da opet dođe u Humsku izbacio je iz takta pojedine članove Upravnog odbora. Naročito Milorada Vučelića, koji je pre odlaska u Belorusiju na meč protiv BATE Borisova bio više nego jasan.
„To još nije završeno. Ali kao što vidite izgleda da od toga neće biti ništa. Izgleda da nas je Lomić prevario. Bar prema onome što ja znam. On je u petak rekao svoje uslove na koje smo mi pristali i što se mene tiče, on neće ponovo igrati za Partizan“, poručio je Vučelić.

Izabrane vesti

Doduše, postoje još šanse da se crno-beli dogovore sa Lomićem i spremni su da ga čekaju do popodnevnih časova. Ali izvesno je da im priželjkivano pojačanje izmiče iz ruku.
„Strpite se još malo, ne bi trebalo na bilo koji način unositi nemir u ekipu. Sada nam je važna utakmica sa BATE Borisovom“, dodao je Vučelić.

Piše: Aleksandar Joksić


tagovi

SrbijaFK PartizanMilorad VučelićMarko LomićLiga šampionaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara