""
""

Vujošević: Trijumf u Širokom Brijegu kao lek za Fener

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.11.13. | 15:37

Strateg crno-belih pozvao je svoje igrače na oprez, jer je poznato da Široki igra vrlo motivisano kod kuće

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da njegov tim čeka izuzetno težak meč protiv neugodnog protivnika iz Širokog Brijega.
"Široki ima veoma dobar tim, koji vode vrlo ozbiljni ljudi. Klub koji iz godine u godinu, suočavajući se se svim problemima, praktično pravi rezultate preko nekih realnih mogućnosti. I na sve to uvek izbace po nekog igrača koji perspektivno ima velike šanse da napravi nešto ozbiljnije u evropskim okvirima, kao slučaj sa Planinićem koji je otišao u Makabi", rekao je Vujošević.

Trofejni stručnjak je istakao koje su prednosti i mane ovog sastava Širokog.
"Ekipa Širokog igra veoma organizovanu košarku, gde su dominantni igrači na poziciji plejmejkera Džons i drugi Amerikanac Kols. Značajnu ulogu u timu imaju i mlađi igrači, ali dovoljno iskusni da pondnesu taj teret odgovornosti kao što su Barać i Rikić, a tu je i Bošnjak, iako najmlađi igrač ali je već pokazao u dosadašnjem toku takmičenja da može da bude i meč-viner".

Izabrane vesti

Vujošević je pozvao svoje igrače na oprez, posebno iz tog razloga što je tim iz Bosne i Hercegovine poslednjih sezone umeo da skine skalp šampionu regiona.
"Za nas tradicionalno nezgodan protivnik, ne samo što su nas u poslednjih godina dobili nekoliko puta, nego što jednostavno protiv nas na domaćem terenu igraju zaista veoma motivisnao i kvalitetno. Jedino što je sigurno je da nas čeka jedna veoma teška utakmica, za nas vrlo bitna da ostanemo i dalje u vrhu ABA lige, sa jedne strane, a sa druge strane da i ovaj momenat kada je u pitanju meč protiv Fenerbahčea što pre zaboravimo i da se okrenemo svim onim stvarima koje nas čekaju u daljem toku takmičenja kakao u ABA ligi tako i u Evroligi“, zaključio je šef struke crno-belih.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Duško VujoševićJadranska ligaFK PartizanŠirokiSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara