""
""

Zadovoljni De Bjazi: Cana je bio previše napaljen, bićemo bolji protiv Francuske

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.06.16. | 20:41

Selektora Alabanije ne napušta optimizam uprkos startnom neuspehu protiv Švajcarske

Opšti je utisak da je premijerni nastup Albanaca u Francuskoj bio sasvim dobar. Nisu uspeli da zabeleže pozitivan rezultat, ali se nisu ni obrukali. 

Izabrane vesti

Selektor Đani De Bjazi nema zamerki na suđenje Španca Karlosa Velaska Karbalja.
“Osetili smo veliku emociju tokom utakmice, ali i naboj na terenu, ali kada je reč o sudijskim odlukama, nemam problem da kažem da je Španac odradio sjajan posao. Pustio je igru da se razvija i nije je seckao, kao što pojedine sudije to umeju da rade“, istakao je u startu De Bjazi.

Iskusni stručnjak kaže da je njegov kapiten opravdano isključen u 36. minutu.
„Mislim da je arbitar ispravno izbacio Canu. Lorik je razočaran jer neće igrati protiv Francuske, ali mislim da je preterao i da je danas bio previše napaljen od samog starta. Da je bilo sreće, mogao je da izbegne prvi žuti karton i to bi bilo dobro za nas. Ništa nije mogao da uradi u onoj situaciji, ruka je bila, idemo dalje“, kaže De Bjazi.

Italijan smatra i da Fortuna nije danas pogledala Albance, ali odbija da se preda bez obzira na to što im je naredni rival domaćin Evropskog prvenstva.
“Mislim da smo u u vodnih 20 minuta bili pod pritiskom. Nismo igrali kako sam očekivao, a kada smo primili onaj ludi gol bilo je još teže. Žalim zbog tog ranog gola, isključenja Cane, ali i propuštenih šansi, posebno one u kojoj se našao Škelzen Gaši. Nismo imali sreće u odsudnim momentima, ali moramo da ostavimo sve to iza nas. Francuska, sa kojom igramo sledeću  utakmicu, je favorit, ali probaćemo da ponovimo dobre partije iz prošlosti, pa ko zna, možda ih iznenadimo“, poručio je Đani De Bjazi.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija Švajcarskereprezentacija Albanijemeđunarodni fudbalĐani De Bjazi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara