""
""

Zahović se pokajao: Grozno sam reagovao, ali nećemo valjda zbog toga da gasimo Maribor?

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.04.16. | 16:57

“Rekao sam predsedniku da ću otići ako misli da bi to trebalo da uradim", poručio je sportski direktor Maribora

Sportski direktor fudbalskog kluba Maribor Zlatko Zahović javno se izvinio zbog incidenta i svađe sa igračem tog kluba Agima Ibraimija. On je na konferenciji za medije priznao da je reagovao na grozan način, poručio je da je spreman da ide iz Maribora, ali da klub ne bi trebalo da bude na stubu srama zbog aktuelne situacije.
“Nemam nameru da u javnost iznosim klupski prljav veš, već želim da razjasnim situaciju. Izvinjavam se zbog svoje reakcije koja je bila grozna. Međutim, moram da kažem, a kao fudbaler sam igrao u dosta klubova, nikad nisam doživeo sličnu situaciju kao što je ova. Svlačionica bi morala da bude zakon, iz nje ne smeju da izlaze stvari u javnost“, izjavio je Zahović pred novinarima u Mariboru.

Izabrane vesti

OZBILJAN SKANDAL TRESE SLOVENIJU! ZAHOVIĆ VREĐAO ALBANCA: ZBOG TEBE IMA MRTVIH, TVOJA VERA JE SMRT

Ubrzo posle Ibraimija javio se i bivši fudbaler Maribora Nusmir Fajić koji takođe tvrdi da ga je Zahović vređao.
“Radimo zajedno šest godina. FK Maribor je uvek imao sluha za probleme, bez obzira da li su privatne ili finansijske prirode. Užasno se osećam i izvinjavam se svima koji su uvređeni. Imam 45 godina, mnogo toga sam pregurao i ovakve stvari neće uticati na mene. Ja sam samo čovek koji je napravio grešku. Nije Maribor jedini klub gde se ovako nešto desilo. Da li bi sad trebalo da ugasimo klub“, upitao je Zahović.

ZLATKO, BATALI TAJ ALKOHOL

Nekadašnji fudbaler Partizana rekao je i da je posle incidenta ponudio ostavku predsedniku kluba Dragu Cotaru.
“Rekao sam mu da ću otići ako misli da bi to trebalo da uradim. Jasno sam mu stavio do znanja da sam spreman da snosim posledice, to je najmanji problem“, dodao je Zahović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatko ZahovićSlovenijameđunarodni fudbalMariborEvropaAgim Ibraimi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara