Zajić: Oprezno sa Rozenborgom

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.04.19. | 11:14

"Start je tri dana pred početak prvenstva ostao bez trenera, koji je suspendovan od strane kluba", poručuje pomoćni trener Sandnesa

Detaljne najave novih sezona u prvoj i drugoj norveškoj ligi mogli ste da čitate na stranicama našeg portala, a danas je na programu pregršt mečeva drugog kola u ovim šampionatima.

Bojan Zajić, nekadašnji vezista Partizana, trenutno pomoćni trener u Sandnesu, savetuje da budete oprezni za Rozenborgom.
"Rozenborg je bio katastrofalan u prvom kolu, poražen je 0:2 od Boda, a golman ga je spasio da ne bude 0:5. Od je uvek nezgodan rival Rozenborgu, pa će domaćin teško do pobede", počinje priču Zajić za TIP Novosti i nastavlja:
"Bran je izgubio na startu prvenstva, doveo je novog napadača, pa bi pred svojim navijačima morao do tri boda. Poražen je i Haugesund, pa su njegovi igrači najavili bolje izdanje na svojoj, prirodnoj podlozi. Valerenga je slavila, delovala je veoma dobro, za razliku od Kristijansunda, koji je bio očajan u porazu od Vikinga."

Izabrane vesti

Obratite pažnju i na drugoligaše, posebno na Start.
"Start je tri dana pred početak prvenstva ostao bez trenera, koji je suspendovan od strane kluba. Bio je na tribinama na meču sa Alesundom, odakle je nezvanično vodio ekipu, jer čelnici nisu uspeli da mu pronađu zamenu. Novac Startu nije nikakav problem, ali nije lako naći dobrog trenera usred sezone." 

Ostali?
"Raufoš je srećno savladao Nest Sotru, a Sandefjord, jedan od favorita za prvo mesto, tek je u poslednjem minutu slomio otpor KFUM-a."

A Zajićev Sandnes?
"Mi nismo bili loši na teškom gostovanju Sogndalu, osvojili smo bod, a sada idemo na tri. Kapiten Nest Sotre je dobio crveni karton, ali se klub žalio, pa se možda ipak pojavi na terenu protiv nas", podvukao je Zajić za TIP Novosti. 

NORVEŠKA 1
Haugesund – Sarpsborg GG
Kristiansund – Valerenga 2
Lilestrem – Ranhajm GG
Molde – Stabek 1
Tromso – Viking GG
BRAN – STROMSGODSET 1
Rozenborg – Od GG

NORVEŠKA 2

Ham Kam – Tromsdalen 1
KFUM – Start GG3+
Raufoš – Sandefjord 2
Jerv – Stromen GG
Notoden – Skeid PPX
Sandnes – Nest Sotra 2-4
Ull Kisa – Sogndal GG3+

NORVEŠKA 1 - 2. KOLO:

Subota

Mjondalen - Bodo/Glimt 4:5 (1:2)

Nedelja

Ponedeljak

NORVEŠKA 2 - 2. KOLO:

Nedelja

 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Norveška 1Norveška 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara