""
""

ZAKUZZAVANJE: Čović u minus! Lebron poštuje tradiciju, Žižić opet ide gore

Vreme čitanja: 3min | ned. 27.11.16. | 13:30

Pogledajte nekoliko interesantnih košarkaških predloga za danas...

Bogato, bogato, bogato. Takva je današnja ponuda MOZZART Bet kladionice u svim sportovima, ali mi se ovde zadržavamo samo na košarci, a posebno na igračima. Igara i mogućnosti ima na pretek, a mi smo za vas odabrali nekoliko najinteresantnjih. 

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge... koje biste podelili s drugima?

POGLEDAJTE OVDE SVE KVOTE ZA IGRAČE IZ DANAŠNJE PONUDE

FILIP ČOVIĆ - granica 12,5 - Tip MANJE POENA (FMP - Budućnost, 19.00) - kvota 1,85

Budućnost stiže u Železnik, čini se, u nevreme. Đetići su nedavno promenili trenera i sudeći prema učinku izabranika Ilijasa Zurosa FMP nema razloga za optimizam. Alfa i omega Pantera ove sezone je Filip Čović, koji u proseku beleži 12,6 poena. Ipak, omaleni organizator igre u prošlom kolu je podbacio i zaustavio se na "koti" osam u ubedljivom porazu svog tima u Skoplju od MZT-a. Treba znati da je Čović do sada uspevao da prebaci postavljenu granicu 12,5 na dva vezana meča. Potom je dva meča bio u minusu, zatim ponovo uspeo da je prebaci. Dakle, danas bi trebalo da ode u minus.

ANTE ŽIŽIĆ - granica 18,5 - Tip VIŠE POENA (Cibona - Zadar, 21.00) - kvota 1,85

Otkrovenje sezone, čudo od deteta, paklen potencijal - Ante Žižić. Stasiti Splićanin pokazao je širok asortiman napadačkih mogućnosti i u proseku postiže 19,8 poena. Ante je podbacio minule nedelje, kada je ubacio sedam poena protiv centarskog tandema Cedevite Bilan - Begić. Priznaćete, imao je ozbiljan okršaj sa čuvarima. Sada će se nameriti na Ivana Marinkovića, koji je odmah ispod njega na listi najkorisnijih igrača lige. Dakle, biće koševa na obe strane. Bez ikakve sumnje. 

LEBRON DŽEJMS - granica 23,5 - Tip VIŠE POENA (Filadelfija - Klivlend, 19.00) - kvota 1,85

Granica jeste postavljena prilično visoko, ali verujemo da Kralj to može da pređe bez previše problema. U prvom ovosezonskom okršaju odigranom na istom mestu ubacio je 25 poena, a gledajući njegove nastupe protiv Seventisiksersa generalno - uvek je prilično raspoložen. Početkom godine Filadelfiji je ubacio 37 koševa, i to baš kao gost. Dosad je uglavnom išao iznad današnje granice. Pritom, Džejms se nalazi u odličnoj formi i čini se da u redovima Seventisiksersa trenutno nema igrača koji bi na pravi način mogao da sačuva najboljeg igrača na planeti. Ukoliko bude proradila veza sa Kajrijem Irvingom, očekujte lagani prolaz kroz cilj.

BORIS SAVOVIĆ - granica 10,5 - Tip VIŠE POENA (FMP - Budućnost, 19.00) - kvota 1,85

Nije se iskusni krilni centar baš najbolje snašao u mečevima sa Mornarom, Partizanom i Cibonom, ali je protiv Olimpije ponovo eksplodirao i odigrao utakmicu na prepoznatljivom nivou. A sa njim uzdigla se i cela Budućnost, zbog čega treba očekivati još njegovu jednu dobru partiju. Odavno je poznato koliko je Savović nezgodan igrač za čuvanje, a kada nema adekvatnog čuvara onda je još opasniji. Svojim iskustvom svakako je u prednosti u odnosu na Dragana Apića i Džonu Boldena, a činjenica da podjednako dobro igra i pod košem i van reketa čini ga dodatno opasnim. Posebno kada ispred sebe nema brze čuvare. Mi očekujemo da će svoj posao odraditi bar sa 11 ubačenih koševa. 

Ukoliko želite da tokom celog dana budete upoznati sa svim kladioničarskim dešavanjima pratite naš svakodnevni blog KLADIONIČARSKI DAN. Pročitajte i naša tipovanja iz redovne rubrike PREDLOZZI I TIPOVANJA

(FOTO: MN Press, Action Images)


tagovi

NBA ligaLebron DžejmsJadranska ligaFMP ŽeleznikFilip ČovićCibonaBudućnost PodgoricaBoris SavovićAnte Žižić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara