"Nekad..."
"Nekad..."

Završeno: Kosta Perović potpisuje za Partizan do kraja sezone! Stiže i Amerikanac

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.15. | 22:17

Crno-beli aktivni pred početak Jadranske lige

Nekad...Partizan će od utorka biti i zvanično jači za Kostu Perovića. Iskusni centar, koji već nekoliko sedmica trenira sa crno-belima, postigao je dogovor sa upravom kluba iz Humske 1 i prema informacijama sa svih strana trebalo bi da potpiše ugovor do kraja sezone, saznaje MOZZART Sport.

Angažovanjem Perovića novi trener Petar Božić dobiće značajno pojačanje pod obručem, gde je posle velikog egzodusa igrača s kraja prošle sezone Partizan ostao samo na Boži Đumiću.

Izabrane vesti

Perović je u decembru 2014. pretrpeo tešku povredu prednjih ligamenata kolena zbog koje od decembra nije igrao košarku i zbog čega je raskinuo ugovor sa ruskim Jenisejem. Osim Partizana i Jeniseja, 30-godišnji nekadašnji reprezentativac igrao je još za Beopetrol, Golden Stejt Voriorse u NBA ligi, kao i španske klubove Pamesu, Barselonu i Unikahu.

...I SADDolaskom Koste Perovića, crno-beli su rešili jedno od gorućih pitanja uoči starta prvenstva Jadranske lige, a novo rukovodstvo predvođeno predsednikom Nikolom Pekovićem u najskorijem roku trebalo bi da reši i pitanje pleja. U opticaju je mnogo imena, a za sada najizvesnije deluje da na toj poziciji zaigra Amerikanac.

Partizan u novu sezonu ulazi u petak od 21 sat gostovanjem Metalcu u Valjevu.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

FK PartizanKosta PerovićKK PartizanJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara