"Zlatko Zahović"
"Zlatko Zahović"

Zlatko, batali taj alkohol

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.04.16. | 15:19

Posle Agima Ibraimija i Nusmir Fajić izašao u javnost otkrivši kako ga je vređao sportski direktor Maribora

Zlatko Zahović

Sve je počelo kada su navijači Maribora upali na trening i pretili prvotimcima zbog loše igre, nesportskog stila života. Amir Dervišević je tom prilikom i ošamaren, a kada je sportski direktor Zlatko Zahović pokušao da ublaži ceo incident poručivši ekipi da iz cele situacije treba da izvuku pouke otvorena je Pandorina kutija.

Izabrane vesti

Zahović žestoko izvređao Albanca Ibraimija!

Makedonski reprezentativac Agim Ibraimi digao je glas rekavši da su jedno kritike, a drugo nasilje, da bi njegov sukob sa Zahovićem kulminirao kasnijom SMS prepiskom koja je stigla i do slovenačkih medija. Prepiskom u kojoj je Zahović prešao svaku granicu pristojnosti. Izgleda, ne prvi put. Ibraimi je, naime, u jednom trenutku direktoru poručio da neće tolerisati takve uvrede kao što je činio Nusmir Fajić, bivši napadač Maribora, danas član kineskog Sinđijanga.

Fajić je, međutim, u intervjuu za agenciju Anadolija otkrio kakvim je sve napadima bio izložen.
"Uvek me je zvao glupi Bosanac i to ne samo kada smo sami, nego i pred svim igračima. Nisu to bili oni vicevi o Bosancima iz bivše Jugoslavije, koji mi i danas nekada smetaju. Zahović je to govorio skroz ozbiljan, na podao i ružan način... Zamislite, u poluvremenu jedne od utakmica sa Celjem, Zahović je ušao u našu svlačionicu, izdvojio me i svim mojim saigračima rekao: ’Pogledajte ovog čovjeka, glupog Bosanca. Vi da ste neki igrači i ljudi, sada biste ustali i svi ga prebili’. Bilo je mučno, užasno. Saigrači su ćutali, saginjali glave ka podu", prisetio se Fajić.

Na pitanje zašto tek sada govori o svemu, Fajić priznaje da je Zahović suštinski bio dobar čovek, ali da je postajao vrlo prgav kada bi popio.
"Hteo sam da ostanem da igram. Uz sve to, moram da priznam da sam i danas zahvalan Zahoviću za neke stvari. Pomogao mi je kada sam došao u Sloveniju, kada sam došao u klub. Imao sam i privatnih problema, grehova... Međutim, to mu ne daje za pravo da se posle ponaša na takav način. I danas verujem da je većinu stvari izgovorio kada je bio pijan, jer onakve uvrede ne može da izgovori čovek u normalnom stanju".

Zahović bi, inače, danas trebalo da se obrati javnosti. Tada ćemo i videti da li je baš sve ovako kako tvrde Ibraimi i Fajić, odnosno da li je bivši as Partizana zaista ogrezao u piću.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Zlatko ZahovićSlovenijaNusmir Fajićmeđunarodni fudbalMariborEvropaAgim Ibraimi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara