"Očoa na promociji"
"Očoa na promociji"

Znate li zašto Očoa nosi 13? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.08.14. | 11:01

Novi golman Malage kaže da nije sujeveran, ali...

Očoa na promocijiHoću samo tebe, za tebe samo znam... Nismo sigurni da Giljermo Memo Očoa zna da peva, ali da je insistirao da na poleđini dresa nosi broj 13 to je novi golman Malage sam otkrio.

A razlog što je zadužio identičan broj kao njegov prethodnik među stativama Andalužana Vili Kabaljero je krajnje neobičan i čuvar mreže reprezentacije Meksika ga je obelodanio tokom predstavljanja na Rosaledi.
Odabrao sam 13 zato što mi donosi sreću. Nisam sujeveran, ali rođen sam na petak 13, na Mundijalu sam debitovao 13. u mesecu u 13 časova po lokalnom vremenu (meč protiv Kameruna). Još se nadam da ću biti supešan kao Kabaljero“, rekao je Očoa, koji je kao slobodan igrač potpisao za Malagu.

Izabrane vesti

Očoa u dresu MalageI tako pomalo šokirao fudbalski svet, jer je posle isteka saradnje sa francuskim Ajačijom mogao da bira klub, možda i bogatiji i atraktivniji nego što je Malaga, ali on veruje da je napravio dobar izbor.
Hvala ljudima iz Malage što su mi ukazali poverenje, oduševljan sam klubom koji mi je otvorio vrata Primere i uzbuđen sam zbog novog početka. Privukla me je ideja čelnika, projekat na duge staze. Uostalom, ovo je najbolja liga na svetu i imaću priliku da se izmerim protiv najatraktivnijih fudbalera planete“.

Očoa u Malagi menja Vilija Kabaljera koji se posle tri godine preselio u Mančester Siti.
Argentinac je ovde ostavio traga, uradio sjajan posao, kreirao istoriju,  a sad sam došao da navijači koji su njemu bili privrženi upamte i mene. Nadam se da ću braniti najbolje što umem, ispisati stranice istorije i da će ekipa biti na mestu na kome publika želi da nas videi“, optimista je Očoa.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraMalagaGiljermo OčoaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara