"Tražen i u Čempionšipu: Žoze Murinjo"
"Tražen i u Čempionšipu: Žoze Murinjo"

Žoze, preuzmi Lids ako imaš petlju!

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.04.16. | 17:58

Neobična ponuda predsednika Masima Ćelina legendarnom Portugalcu

Tražen i u Čempionšipu: Žoze Murinjo

Vlasnik i predsednik Lidsa Masimo Ćelino izneo je zanimljiv poslovni predlog Portugalcu Žozeu Murinju.

Izabrane vesti

U velikom i interesantnom intervjuu u Tajmsu, kontroverzni italijanski biznismen otkrio je da je kontaktirao sa Portugalacem s namerom da ga privoli da preuzme jorkširski tim, koji trenutno tavori u Čempionšipu.

I izazvao je Portugalca na zanimljiv način.
„Reako sam mu, 'Žoze, ako imaš m**a, dođi da treniraš Lids. Vrati ga u Premijer ligu, a posle ga odvedi i u Ligu šampiona'. E za to treba imati onu stvar. Hoćeš da igraš top fudbal - dođi sa mnom u Lids. Ali Portugalac mora da se zapita da li je još uvek trener, a to neće otkriti sigurno ako preuzme Mančester Junajted“, istakao je Ćelino.

Konrtoverzni Italijan tvrdi takođe i da mu je Karlo Ančeloti obećao da će preuzeti Lids ako se klub vrati u Premijer ligu jednoga dana, iako mu na leto stupa na snagu trogodišnji ugovor sa Bajernom.
„Karlo me je zvao i rekao mi 'Masimo, uvedi klub u Premijer ligu i dolazim da ga treniram jer mi Engleska nedostaje i želim da se vratim'. Za mene je dobar trener samo onaj koji uvek pokazuje to iznova. Dođi kod mene i pokaži mi da si dobar“, poručio je Masimo Ćelino.

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Žoze MurinjoMasimo ĆelinoKarlo AnćelotiEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara