ZVANIČNO: Ćorić je Romin! Da li je Monći doveo „mačku u džaku“?

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.05.18. | 13:24

Pojedini kritičari veruju da Ćorić više nije biser kakvim se smatrao prethodnih godina...

Mesecima unazad se najavljivalo, sada se konačno završilo - hrvatski talenat Ante Ćorić i zvanično je postao fudbaler Rome.

Momak koga kritičari donekle porede s Lukom Modrićem, iako je ofanzivniji od Realovog asa, prošao je rano jutros medicinske preglede, a onda potpisao i ugovor na pet godina, dok će njegovom bivšem klubu Dinamu pripasti obeštećenje od 7.000.000 evra, plus bonusi koji bi transfer podigli na maksimalnih 8.000.000 evra.

Izabrane vesti

Činjenica je da je Roma u ovom poslu dobro prošla, pošto se prvobitno šuškalo da bi Roma mogla da iskešira i 15.000.000 evra. U međuvremenu je ta suma padala na 13.000.000, pa na 11.000.000 evra, a na kraju je Dinamo, reći će kritičari, izvukao i više od maksimuma u ovom poslu. Ćorić je dugo važio za jedan od najvećih bisera hrvatskog fudbala, zbog čega su oko njega obletali neki od najmoćnijih klubova Evrope, između ostalih Liverpul, Arsenal i Mančester Siti, ali poslednjih godina jednostavno ne pokazuje partije na toj visini na kojoj su ga mnogi unapred videli.

Ove sezone Ćorić je odigrao 27 utakmica u svim takmičenjima i ubeležio je po četiri gola i asistencije. Bio je izričita želja sportskog direktora Vučice, Monćija.


tagovi

Ante ĆorićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara