""
""

ZVANIČNO: Garaj je Slepi miš!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.16. | 23:58

Argentinac se vratio posle pet godina u španski fudbal i potpisao za Valensiju

Nedelje lova konačno su se isplatile Valensiji. Ezekijel Garaj je novi komandant odbrane Slepih miševa. 

Izabrane vesti

Posle punih pet godina iskusni Argentinac se vratio u španski fudbal, a za to vreme igrao je za Benfiku i ruski Zenit. I ovaj transfer realizovan je u poslednjim minutima prelaznog roka, ali je sve na vreme precizirano i overeno u Fudbalskom savezu Španije. Detalji sporazuma o kupovini između Valensije i Zenita nisu objavljeni, zna se samo da je 29-godišnji defanzivac večeras potpisao četvorogodišnji ugovor.

Zenit je tokom leta nekoliko puta isticao cenu od 25.000.000 evra. 

Tako je posle prodaje Škodrana Mustafija za čak 41.000.000 evra Arsenalu, odbrana tima sa Mestalje pojačana danas dvojicom novih fudbalera. Najpre je tokom popodneva novi igrač Valensije postao Elijakim Mangala, a dan je začinjen dovođenjem Garaja koji je tokom leta bio meta nekoliko velikih klubova.

Čak je i Milan tokom popodneva probao da im ćapi ispred nosa Argentinca ponudom za pozajmicu, ali je presudila želja fudbalera da ispoštuje klub koji ga je tražio od starta prelaznog roka. Garaja su tokom leta želeli još i Čelsi i Inter, ali konkretnih ponuda od strane ovih klubova izgleda nije bilo.

Isksuni Ezekijel Garaj rođen je 1986. godine u Rozariju, a tokom karijere nosio je drsove Njuels Old Bojsa, Rasing Santandera, Reala, Benfike i Zenita. Dugogodišnji je reprezentativac Argentine.

(FOTO Screenshot)


tagovi

ValensijaTransferiŠpanijaPrimeraletnji prelazni rok 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara