""
""

Zvanično - Šaranov: Sviđa mi se plan Radničkog

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.18. | 17:37

Nišlije odigrale 2:2 sa Botevom u Turskoj

Radnički iz Niša je rešio da se osloni na iskustvo. I na proverene igrače. Tako su ove zime na Čairi stigli štoper Radoš Bulatović (povratnik iz Radnika), vezista Dušan Mićić, još jedan igrač sredine terena Siniša Babića, a dva dana pošto je stigao i brazilski krilni napadač Lukas Žunior, na vernost superligašu sa juga Srbije obavezao se i Bojan Šaranov.

Bivši golman OFK Beograda, Partizana, Ergotelisa, Makabija iz Haife i Karabaga potpisao je ugovor do kraja sezone i već sutra će se priključiti novim saigračima na pripremama u turskoj Antaliji.
Došao sam u Radnički jer mi se sviđa plan koji ovaj klub ima za naredni period. Prvi cilj je da se izbori plasman na evropsku scenu i ja ću dati sve od sebe da pomognem na tom putu. Imaću žestoku konkurenciju u Mladenu Živkoviću, koji je sjajan golman, ali ću na pripremama probati da se nametnem stručnom štabu i izborim za minutažu“, predočio je 30-godišnji Šaranov.

Izabrane vesti

Inače, ekipa Bobana Dmitrovića je u prvoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj odigrala 2:2 sa bugarskim Botevom iz Plovdiva.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Bojan ŠaranovRadnički NišSrbijaSuperligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara