""
""

ZVANIČNO: Sitiju stigao golman od 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.08.16. | 16:30

Klaudio Bravo potpisao četvorogodišnji ugovor sa Građanima za nedeljnu platu od 117.000 evra

Klaudio Bravo i zvanično je danas zadužio dres Mančester Sitija. Iskusni Čileanac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Građanima i pojačao tim Pepa Gvardiole, koji je dugo insistirao na njegovom dolasku.

Izabrane vesti

Barsa se odrekla 33-godišnjeg golmana za dobru sumu, obeštećenje iznosi 20.000.000 evra, a sam Bravo je sigurno zadovoljan ugovorom koji je dobio na Etihadu, jer je udvostručio dosadašnja primanja, pa će zarađivati čak 117.000 evra nedeljno.

Zato i ne čudi što je istakao da je ponosan zbog dolaska u Mančester Siti.
„Znam da ovaj klub ispisuje posebnu istoriju i nadam se da ću biti značajan deo uspeha koji očekuju klub u narednim sezonama. Pratio sam uspon Građana prethodnih godina, a dosta saigrača poznajem i iz Južne Amerike. Nije lako otići iz Barselone, posebno posle dve fantastične sezone, ali je ponuda da sarađujete sa Gvardiolom bila isuviše dobra da bih je odbio. Spreman sam da se borim za mesto sa ostalim golmanima и da zajedno osvojimo još mnogo trofeja“, poručio je Bravo.

Pep Gvardiola takođe nije skrivao oduševljenje, ali zna da ga sada čeka najteži deo, jer da bi transfer Brava imao smisla, moraće u narednih šest dana da se otarasi Džoa Harta.
„Klaudio je fantastičan golman i važno pojačanje za ovaj tim. Ima ogromno iskustvo i liderske sposobnosti. Radi se o golmanu kojem sam se divio unazad nekoliko godina i srećan sam što je došao kod mene“, poručio je Gvardiola.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

TransferiPremijer ligaMančester Sitiletnji prelazni rok 2016Klaudio BravoEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara