""
""

Zvezda kontaktirala i bivšeg golmana Partizana

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.17. | 09:37

Odlaskom Filipa Manojlovića pozicija čuvara mreže postaje jedno od gorućih pitanja na Marakani...

Prodajom Filipa Manojlovića španskom Hetafeu Crvena zvezda se našla u situaciji da joj jedno od gorućih pitanja postaje golmanska pozicija! Kao moguća zamena za mladog čuvara mreže juče se pominjao Milan Borjan, a evo danas čak i bivši partizanovac Bojan Šaranov.  

Izabrane vesti

Doskorašnji golman Karabaga od 1. jula je slobodan igrač i kako piše Sportski žurnal čelnici Crvene zvezde već su ga kontaktirali. Isti izvor dalje navodi: Hoće li da dođe do realizacije potpuno je neizvesno u ovom trenutku. Presudan bi mogao da bude stav Delija, jer bez njihove saglasnosti da nekadašnji član Partizana dođe u klub nema ništa. Uprava crveno-belih svesna je da u ovakvim situacijama mora da se oslušne stav „tribine”, pošto ni za Šaranova ne bi bilo dobro da dođe i naiđe na revolt navijača.

Podsetimo, Bojan Šaranov je crno-beli dres nosio tokom 2016. godine, odakle i otišao u Azerbejdžan. Dok je bio u OFK Beogradu, u omladinskoj školi, njemu je trener bio sadašnji sportski direktor crvneo-belih Mitar Mirkela, tako da je i to jedna od veza koja bi mogla da dovede iskusnog čuvara mreže na Marakanu. 

Šaranov je najduže i najbolje branio u Makabiju iz Haife gde je proveo tri sezone i odigrao preko 100 utakmica... 

(foto: MN Press)


tagovi

Bojan ŠaranovFK Crvena zvezdaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara