""
""

Zvezda odmah dobija 4.500.000 evra od Gasproma! Za licencu nedostaje još 1.500.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.04.15. | 11:59

Zvezda ima dve nedelje da pronađe novac za preostalu četvrtinu dugovanja, što bi moglo da znači prodaju Rajkovića ili Jovanovića

Prošle godine je Crvena zvezda osvojila titulu na terenu i izborila kvalifikacije za Ligu šampiona, ali klupska uprava nije uspela da igračima obezbedi licencu za učešće u kvlifikacijama za elitno takmičenje.

Izabrane vesti

Sada bi situacija mogla da bude obrnuta. Posle derbija bez golova, ekipa najverovatnije neće useti da odbranu titulu, ali bi klub mogao da obezbedi licencu za igranje u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Novosti pišu da je Gasprom pristao da do srede na potpiše novi sponzorski ugovor, što znači da bi Crvena zvezda do 31. maja kada se završava postiupak licenciranja mogla da obezbedi zeleno svetlo za Evropu. Prvo od FSS, a potom i od UEFA. Ruski gigant će sa Zvezdom potpisati trogodišnji ugovor vredan 13.500.000 evra i avansno će uplatiti prvu godinu sponzorstva.

Sa 4.500.000 evra u klupskoj kasi, Zvezda mora da u naredne dve nedelje pronađe još 1.500.000 evra kako bi izmirila hitna dugovanja i obezbedila licencu. Taj novac bi mogao da bude obezbeđen prodajom nekog od igrača poput golmana Rajkovića ili mladog štopera štopera Vukašina Jovanovića.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaGaspromevro licencaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara