""
""

Zvezda počela pripreme bez stranaca i reprezentativaca

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.06.17. | 11:10

Novi šef struke Vladan Milojević na prvom treningu imaće 27 fudbalera

Krenula je Zvezda! Novi šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević izvršio je prozivku danas na Marakani, čime je najtrofejniji srpski klub započeo pripreme za novu sezonu.

Izabrane vesti

Zvezdi stigla sledeća sezona

Kao što je najavljeno, okupljanju nije prisustvovao nijedan stranac, što zbog reprezentativnih obeveza, što zbog kašnjenja uz dozvolu kluba. Tako se Milojeviću na prvi trening javilo 27 igrača, od čega sedmorica omladinaca i jedan novajlija - Marko Gobeljić

Ranije danas pisali smo da Crvena zvezda više ne računa Aleksandra Lukovića, Predraga Sikimića, Petra Orlandića, Marka Poletanovića i Nemanju Supića, tako da ni njih nema na ovom spisku. Odsutni su i naši reprezentativci: Filip Manojlović, Srđan Plavšić, Mihailo Ristić, Miloš Stojanović i Marko Mijailović.  

Crvenu zvezdu već 29. juna očekuje start na međunarodnoj sceni u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i to je ono što značajno otežava posao novom treneru. Takođe, odgovorni sa Marakane ne znaju kako će na kraju letnjeg prelaznog roka izgledati takmičarski tim, pošto kod potencijalnih pojačanja, ali i potencijalnih odlazaka stoji veliki, veliki znak pitanja. A sve to nikako ne ide u korist crveno-belima.

Kao potencijalna pojačanja za sada figuriraju Branko Jovičić, Nikola Vujadinović, Vujadin Savić, Milan Rodić, Filip Stojković, Srđan Mijailović, Petar Golubović, Goran Čaušić kao Brazilac iz redova Šerifa Rikaridnjo... Spisak otkriva da će crveno-beli biti fokusirani da u klub vrate "odbegle sinove kluba", odnosno da se posle prošlogodišnjeg traumatičnog iskustva neće juriti buljuk stranaca. Zasad je do poslednjeg filtera stigao samo Rikaridnjo, a kako se može čuti - najbliži potpisu je trenutno Filip Stojković.


tagovi

FK Crvena zvezdapripremeSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara