""
""

Zvezda se ne predaje: Rad izrešetan na Banjici, velika forma Juga Stanojeva!

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.04.17. | 15:53

Omladinci crveno-belih ubedljivi na gostovanju Građevinarima – 6:1

Ponovo je tesno u Omladinskoj ligi Srbije. I biće tako, bar dok Brodarac ne odigra meč 22.kola protiv Čukaričkog! Crvena zvezda je strojevim korakom pregazila Rad na Banjici i smanjila prednost ekipe sa Starog Sajmišta na samo dva boda (Brodarac ima meč manje) – 6:1.

Veliku prolećnu formu potvrdio je krilni vezista ekipe Jovana Stankovića , Jug Stanojev. Nekadašnji član Vojvodine postigao je dva gola i bio udarna pesnica Crvene zvezde. Činilo se da će Rad predstavljati ozbiljnu kosku za crveno-bele. Domaćin je poveo već u sedmom minutu, lepo napadao iz kontri.

Izabrane vesti

Međutim, crveno-beli su ubacili u brzinu više. Brzo posle vodećeg gola Građevinara Cvetković je bio sebičan u situaciji kada je prosto morao da proigra usamljenog Joveljića na drugoj stativi.

Ipak, kapiten Cvetković se ubrzo ispravio. Sjajno je povukao po desnoj strani, pronašao Stanojeva koji je posle driblinga dobio prostor i poravnao rezultat.

Rad se nije ni opsuljio, a Zvezda je okrenula rezultat. Karkakterističnom loptom u prostor do tada ne baš zapaženi Veljko Nikolić spojio je sa golom Cvetkovića. Usledila je realizacija.

Vezni red Crvene zvezde na čelu sa braćom Ilić i Veljkom Nikolićem se razgoropadio u nastavku. Lepo su kombinovali stvarali višak, Luka Ilić je konstantno odigravao napred.

Rasplet se nazirao posle gola Veljka Nikolića, dok su Građevinari dotukli rezervista Romanića koji je ušao umesto Joveljića i ponovo Jug Stanojev.

Na pozociji desnog beka u Crvenoj zvezdi igrao je Brazilac Viveiros, a pohvale je zaslužio i štoper Rakić. Iako kuburi sa visinom sjajnim procenama i brzim reakcijama prekinuo je brojne napade Rada.

(Foto Star Sport)


tagovi

Dejan JoveljićEvropaLazar RomanićOmladinska liga SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara