""
""

Zvezda: Tošić na grani, Fibel u šaci

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.05.16. | 18:51

Crveno-beli užurbano rade i na dovođenju Žarka Markovića, uskoro pregovori sa Boškom Jankovićem

Krstario je Zvezdan Terzić širom Evrope kako bi se uverio u kvalitet potencijalnih pojačanja Crvene zvezde, zatim su obelodanjena imena igrača koja bi u letnjem prelaznom roku mogla da obuku crveno-beli dres...

U Ljutice Bogdana su još opijeni šampionskim slavljenjem, ali pojavljivanje potencijalnog reprezentativca Srbije Duška Tošića na rođendanskoj proslavi Zvezdana Terzića pojačalo je optimizam navijača.Nema sumnje da bi Tošić predstavljao kapitalno pojačanje, garanciju da će odbrana crveno-belih biti čvršća u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Ipak, crveno-beli su kao i mnogo puta u prethodnom periodu rastrgnuti između želja i realnosti.
„Znam Duška Tošića iz vremena kada je prvi put igrao za Zvezu. . Spreman sam ruku u vatru da stavim za njega. Toliko voli klub da ponekad mislim da bi došao da igra za džabe ovde. Ali treba da budemo pošteni. On je osvojio titulu u Turskoj sa Bešiktašom, ima fantastičan ugovor. I ne samo to. Ima nekoliko jakih ponuda. Govorim o top evropskom nivou. Nadamo se, ali treba da budemo pošteni“, kaže za MOZZART Sport sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Jeste Duško Tošić tiha patnja i velika želja, ali sportski sektor Crvene zvezde užurbano radi na drugim rešenjima. Tačnije, na rešenjima za koje se smatra da bi predstavljala ozbiljna pojačanja. Francuz Tomas Fibel trenutno ima pol poziciju kada se povede reč o štoperima iz inostranstva koji se nalaze na radaru Zvezde. Crveno-beli su imali, blago rečeno, pozitivna iskustva sa igračima koji su dolazili iz Mordovije. Otuda bi putem Mičela Donalda i Damjana Le Taleka mogao da krene i centralni bek iz Francuske. Odgovorni iz Ljutice Bogdana se odavno uspostavili konstakt sa Fibelom koji će uskoro postati slobodan igrač. Pregovori idu u dobrom smeru.

Takođe, Zvezda na sve načine pokušava da izdejstvuje transfer Žarka Markovića.  Problem je što gorostasni štoper ima ugovor sa Kairatom još šest meseci. Razumljivo bogati klub iz Almatija ne želi da ga pusti bez obeštećenja, pa će Terzić i društvo morati da upotrebe diplomatske sposobnosti.

Prema poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana Zvezda bi mogla da završi prvo pojačanje već naredne sedmice. Čini se da je Fibel u šaci, ali se u Ljutice Bogdana nadaju pozitivnom raspletu kada je u pitanju Boško Janković. On bi u narednih nekoliko dana trebalo da poseti kancelarije čelnika Crvene zvezde.

Burni dani nas tek očekuju u Zvezdi...

(Foto Star Sport)


tagovi

Žarko MarkovićTomas FibelSuperligaSrbijaEvropaDuško TošićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara