""
""

Zvezda traži 2,7 miliona evra od Tuluza za Spajića

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.05.13. | 19:27

Funkcioner francuskog kluba jutros boravio na pregovorima na Marakani gde je dobio odgovor da je cena od milion evra nedovoljna za mladog štopera

 

Izabrane vesti

Tuluz je pre par dana ponudio Crvenoj zvezdi milion evra za kupovinu mladog defanzivca Uroša Spajića, ali su ljudi sa Marakane tu ponudu ocenili kao “smešnu”. Međutim, francuski klub nije odsutao od kupovine Zvezdinog štopera i predstavnik Tuluza je jutros boravio na našem najvećem stadionu kako bi se raspitao o ceni Spajića.

Kako MOZZART Sport saznaje, on je na Marakanu došao u društvu Spajićevog menadžera Stevana Mikovića i pregovarao sa potpredsednicima Slavišom Kokezom i Nebojšom Čovićem, kao i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem. Zvezdino rukovodstvo je saopštilo kolegi iz Tuluza da Spajić može da ide samo ukoliko Francuzi plate 2,7 miliona evra za transfer što je po njima realna cena mladog reprezentativca.

S obzirom na finansijske probleme koje ima Crvena zvezda i neizvesnost oko dobijanja evro-licence, ostaje da se vidi da li će Francuzi povećati ponudu i odvesti 20-godišnjeg Spajića posle samo jedne sezone u prvom timu kluba u kojem je ponikao.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaFrancuskaLiga 1Nebojša ČovićSlaviša KokezaSrbijaStevan MikovićSuperligaTuluzUroš SpajićZoran Stojadinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara