""
""

Zvezda ukrala Partizanu još jednog talenta! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.13. | 09:32

Perspektivni vezista Marko Šiškov već debitovao za crveno-bele, a uskoro se očekuje i ozvaničenje prelaska iz Humske na Marakanu

Još jedan ozbiljan udarac za Partizanovu omladinsku školu i još jedan plus za večitog rivala Crvenu zvezdu. Posle Milana Jokića, klub sa Marakane je večitom rivalu preoteo i talentovanog vezistu Marka Šiškova, piše Sport. On je na pragu potpisa ugovora sa crveno-belima. Konkretni potezi su već povučeni i na Maraklani raširenih ruku čekaju dosdašanje dete Partizana. Šiškov je već debitovao za Zvezdu, jer je nastupao na turniru u Bugarskoj, gde su ”crveno-beli” osvojili prvo mesto pobedama nad Ludogorecom, Espanjolom i CSKA.

Izabrane vesti

Šiškov je mlađi kadet, rođen 1998. godište i pokriva skoro sve pozicije u veznom redu. Već je član reprezentativne selekcije, a trebalo bi da bude veliko pojačanje za mladi tim crveno-belih koji predvodi Aleksandar Jović.

Još se ne znaju tačni razlozi zbog kojih je Šiškov napustio Humsku, ali se spekuliše da je to zbog toga što je klub igračima iz omladinske škole ukinuo dosadašnje privilegija kao što su stipendije, hrnaraine, stanaraine…

Crno-bele je pored pomenutih Šiškova i Jovića ovog leta napustio i talentovani Marko Janković koji je prešao u Olimpijakos, a pre dva dana je igrao za grčki klub u Ligi šampiona za mlade timove. Takođe, Partizan muku muči sa Nemanjom Radonjićem i Danilom Pantićem koji odbijajaju da potpišu profesionalne ugovore i vrlo verovatno će napustiti klub na kraju sezone bez obeštećenja. 

(FOTO: Facebook)


tagovi

FK Crvena zvezdaMarko ŠiškovFK PartizanSrbijaSuperligazvezdina omladinska skola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara