""
""

Zvezda za Radnik: Vreme je za Jovičića, Rikardinja, Račića...

Vreme čitanja: 3min | sre. 29.11.17. | 09:20

Crveno-beli u kombinovanom sastavu dočekuju tim iz Surdulice (18 časova, TV ARENA)

Da je Crvena zvezda favorit - jeste. Međutim, Radnik na najveći srpski stadion stiže u vrlo nezgodnom trenutku po crveno-bele. Da su učenici Vladana Milojevića iscrpljeni videlo se tokom prvog poluvremena duela sa Čukaričkim. Ipak, Zvezda je uspela da trijumfuje i u dobrom raspoloženju čeka gostovanje tima Sime Krunića (sreda, 18 časova).

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL ZVEZDE I RADNIKA

Izabrane vesti

Zgusnut kalendar, kao i velika očekivanja javnosti od duela sa Kelnom, primoraće trenera Crvene zvezde da rotira na ovom meču. Vrlo je verovatno da će šansu dobiti igrači sa manjom minutažom, odnosno da će odmoriti Kanga, Donald, Le Talek, Boaći, Rodić, Stojković.

„Šta znači kombinovanje? Nisam nikad delio igrače na stare i one druge, svi su mi važni. Nekada bih stavio 25 fudbalera u tim, a drugi put da mogu zamenio bih svih 11. Mnogo razgovaram sa igračima, hoću da uvek vidim kako se osećaju. Svako najbolje poznaje svoje telo. Radujem se što se Rikardinjo vratio u trenažni proces, odmarali smo i Milića, koji je protiv BATE Borisova imao problem povrede“, rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Maler za Joveljića: Loža ga odvojila od debija

I pored odluke Zvezdinog šefa struke da dobro izrotira tim pitanje pobednika u Ljutice Bogdana ne bi smelo da se postavlja. O tome govori i tradicija. Od kada je ušao u Superligu Radnik nije uspeo da osvoji ni bod protiv Crvene zvezde. Crveno-beli imaju svih šest pobeda uz gol razliku - 23:3.

Rikardinjo posle dva meseca

Srpski vicešampion je lako slavio i u prvom delu sezone - 5:0. Možda trijumf crveno-belih neće biti tako ubedljiv, ali kec je viđen. Bez obzira na prevrtljivu formu Radnika. Surduličani su ove sezone znali da petardiraju odlični Spartak, ali i da izgube. duele u kojima su bili favoriti.  Gosti su trenutno devetoplasirani i sigurno imaju ambicije da igraju u plej-ofu.

„Ako gledamo pojedinačne kvalitete fudbalera Crvene zvezde i Radnika onda danas ne bismo imali šta da tražimo na stadionu Rajko Mitić. Ali u fudbalu nema unapred dobijenih mečeva. Imali smo pozitivan niz, prekinuli smo ga u prošlom kolu. Crvena zvezda već pet meseci igra na zavidnom nivou. Svemu dođe kraj, nadam se da ćemo mi biti ti koji će da je iznenade“, poručio je trener u stručnom štabu Radnika Igor Bondžulić.

Današnja utakmica mogla bi da označi povratak Branka Jovičića na teren. Iskusni vezista se oporavio od preloma metatarzalne kosti, tako da bi danas trebalo da dobije prve minute. Bilo je planirano da, u slučaju povoljnog rezultata, debituje Dejan Joveljić, ali je on osetio bol u loži.

CRVENA ZVEZDA - RADNIK

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Srđan Jovanović

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gobeljić, Frimpong, Babić, Anđelković - Račić, Milić, Rikardinjo, Milijaš, Adžić - Pešić.

RADNIK: Čančarević - Tansin, Ivanović, Pantelić, Gojković - Mladenović, Pejčić, Mićić, Kermah, Radović - Zlatanović.

SUPERLIGA SRBIJE, 19. KOLO

13.00 (2,20) Zemun (3,00) Rad (3,45)
16.00 (6,25) Voždovac (4,10) Partizan (1,47)
17.00 (1,45) Napredak (4,00) OFK Bačka (7,00)
17.00 (1,35) Radnički Niš (4,40) Mačva (9,00)
17.00 (1,50) Spartak Ždrepčeva krv (3,70) Javor (7,00)
17.00 (1,35) Vojvodina (4,50) Borac (8,50)
17.00 (2,60) Mladost Lučani (2,95) Čukarički (2,80)
18.00 (1,10) Crvena zvezda (9,00) Radnik (16,00)

TABELA:

(FOTO: Star sport)


tagovi

Branko JovičićFK Crvena zvezdaEvropaRikardinjoSuperligaUroš RačićVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara