""
""

Zvezdi od Dunav osiguranja četiri miliona na poklon!

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.01.14. | 09:25

"Radi se o donaciji. Znate u kakvoj je finansijskoj situaciji Zvezda. Toliko smo bili u mogućnosti da izdvojimo. Četiri miliona ne reševa njihov problem, ali to je u skladu s onim koliko možemo", kaže direktor Dunava Marko Ćulibrk

Osiguravajuća kuća Dunav osiguranje poklonila je Crvenoj zvezdi nešto više od četiri miliona dinara, tačnije 35.000 evra uoči novogodišnjih praznika! Crveno belimja je ova donacija došla u pravi čas, baš kada su čelnici kluba sa Marakane na sve strane pokušavali da pronađu novac za plate igrača i radne zajednice.

Kao što je poznato, fudbaleri su dobili da podele oko 120.000 evra, a više od četvrtine tog novca obezbedila je ova državna firma, piše Informer.

Izabrane vesti

Ovu informaciju potvrdio je i generalni direktor Dunav osiguranja Marko Ćulibrk, i ujedno demantovao priče da se radi o cifri od 40 miliona, kako su pojedini zlonamernici pokušali da proture.

"Tačno je da smo uplatili četiri miliona na račun Crvene zvezde. Radi se o donaciji. Znate u kakvoj je finansijskoj situaciji Zvezda. Toliko smo bili u mogućnosti da izdvojimo. Četiri miliona ne reševaju njihov problem, ali to je u skladu s onim koliko možemo da pomognemo. Čuo sam i da je neko pustio informaciju da se radi o cifri od 40 miliona. Ne znam samo da li je to slučajno, ili se radi o zloj nameri. Uglavnom, to jednostvano nije tačno", jasan je bio Ćulibrk.

On je dodao da njegova firma pomaže i druge institucije...

"Dajemo donacije i za Hram Svetog Save, za bolnice... Svima kojima je neophodno. I u buduće ćemo donirati, ali ne možemo da obećamo kada i koliko", zaključio je Ćulibrk.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijadunav osiguranjedonacijaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara