"Uroš Račić"
"Uroš Račić"

ZVEZDIN TIM ZA FLORIJANU: Račiću, vreme je! Milijaš džoker, dilema na levom boku

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.07.17. | 21:11

Ostalo se zna...

Uroš RačićI da hoće - Vladan Milojević ne može da pravi velike promene u odnosu na beogradski meč. Kao i na konferencije za medije, tako i na poslednjem treningu na stadionu Hibernijana, trener crveno-belih je sakrivao adute. Tražio je samo brži i precizniji pas.

Baš ta komponenta nedostajala je srpskom vicešampionu u prvom ovosezonskom duelu. Videćemo kako će to izgledati za nekih 24 sata. Ono što je činjenica jeste podatak da će vezni red Crvene zvezde doživeti bar jednu promenu. Nedolazak Mičela Donalda, koji je blizu prelaska u Genčeler, širom je otvorio vrata startne postave Urošu Račiću. Visoki Kraljevčanin praktično ima zicer situaciju: da na međunarodnoj sceni pokaže da je kadar za visoke domete. Bez obzira ne (ne)kvalitet malteškog predstavnika.

Izabrane vesti

Dakle, mladost Uroša Račića trebalo bi da dobije prednost u odnosu na iskustvo Nenada Milijaša. Nekadašnji kapiten bi mogao da ima ulogu džokera, da bude opasnost za Florijanu iz prekida u trenucima kada domaćin neće biti na potrebnom nivou koncentracije. A do tada će na Račiću da bude odgovornost.

MOZZART KVOTE: (8,50) Florijana (4,50) Crvena zvezda (1,35)

Zvezdin bivši omladinac dejstvovaće u tandemu sa Damijanom Le Talekom, mesto desnog veznog rezervisano je za Slavoljuba Srnića.

Najveća dilema vlada na suprotnom boku. Pomalo iznenađujuće Nemanja Milić se pojavio u prvom timu, sada je tu oporavljeni Džon Ruiz i mladi Luka Adžić... Ovu zagonetku Vladan Milojević nije želeo da razreši na poslednjem treningu pred očima novinara beogradskih redakcija i prijatelja kluba. Trilema pred Zvezdinim stručnim štabom ,ali i pol pozicija za Nemanju Milića.

Ostalo je sve kristalno jasno. Odbrana u sastavu Filip Stojković, Vujadin Savić, Abraham Frimpong, Dušan Anđelković, na golu se ustalio Filip Manojlović, kao i u napadu Ričmod Boaći. Potencijalni reprezentativac Gane imaće podršku Rikardinja... A videćemo kako će sve to izgledati kada u igru uleti Aleksandar Pešić, pa Srđan Babić, možda i još jedan levi bek...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Uroš RačićSrbijaMaltaLiga EvropeFlorijanaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara