Zvezdinih 20 za Moskvu: Boaći i zvanično otpao, nema ni Frimponga - Hajdin u avionu

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.02.18. | 21:07

Od igrača koji nisu bili u konkurenciji za prvi meč, mesto u sutrašnjem čarteru zauzeće i Nemanja Milić

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević odabrao je 20 igrača koji će sutra rano ujutru otputovati u Moskvu na revanš meč 1/16 finala Lige Evrope protiv CSKA. Kao što je i najavljeno, među putnicima neće biti Ričmonda Boaćija, koji je obnovio povredu lista, a u glavni grad Rusije ne idu ni Abraham Frimpong, braća Luka i Ivan Ilić, Dejan Joveljić, Strahinja Eraković, odnosno golomani Damir Kahriman i Miloš Gordić.

Izabrane vesti

Od igrača koji nisu bili u konkurenciji za prvi meč, mesto u sutrašnjem čarteru zauzeće Stefan Hajdin i Nemanja Milić. Ko će se na kraju naći u protokolu na VEB Areni i da li će biti nekih izmena u odnosu na utakmicu sa stadiona Rajko Mitić, to u ovom trenutku verovatno zna samo Vladan Milojević.

Kompletan tim će prespavati u karantinu, a rano ujutru nakon zajedničkog doručka sledi polazak na aerodrnom. Let je zakazan u devet časova, a crveno-beli će po dolasku u Moskvu odraditi trening i upoznati se sa uslovima koji ih očekuju u sredu uveče na stadionu CSKA. Utakmica na VEB Areni zakazana je za sredu od 18 časova po srpskom vremenu, a prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 0:0.

Na spisku putnika za Moskvu nalaze se sledeći igrači Crvene zvezde:

GOLMANI: Milan Borjan i Nemanja Supić;

ODBRANA: Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Filip Stojković, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Damijan Le Talek;

VEZNI RED: Nenad Krstičić, Uroš Račić, Slavoljub Srnić, Nemanja Milić, Nenad Milijaš, Branko Jovičić, Mičel Donald, Nemanja Radonjić, Luka Adžić;

NAPADAČI: El Fardu Ben i Aleksandar Pešić.

(FOTO: MN press)


tagovi

Vladan MilojevićStefan HajdinNemanja MilićRičmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara