1941. Humanitarni tiket u podne: DARKO PANOVIĆ tipuje za akciju “Božur za decu Orahovca”

Vreme čitanja: 4min | ned. 03.10.21. | 11:10

Televizijski voditelj odigrao dvojke na PSŽ i Real

Mozzartov današnji plemeniti kladilac pisao je za novine, radio najlepši posao radijskog voditelja, ali najveću prepznatljivost stekao je radom na televiziji. Voditelj Darko Panović svestan je popularnosti koju donosi posao TV lica. Takođe, upoznao je mnoge ostvarene i značajne ljude, a učestvovao je u velikom broju humanitarnih akcija. Posećevao je SOS Dečja sela, nezbrinutu decu, pomagao samohranim majkama, a plemeniti rad nastavlja danas učešćem u dobrotvornom tiketu kompanije Mozzart.

Televizijski voditelj dobitak namenjuje za akciju “Božur za decu Orahovca” i evo šta je potrebno da pogodi da bi tiket bio prolazan.

Izabrane vesti

Već u 13.00 sati Ren dočekuje PSŽ. Sa 24 boda Parižani su lideri lige, imaju 15 bodova više od Rena koji je sa 2:1dobio u ligi konferencija. PSŽ je dobio dve utakmice istim rezultatom, a dve sa po 2:0. Poslednji okršaj dva sastava okončan je bez pobednika. Po trojica igrača izostaju iz ekipa. a naš gost kaže:

“Dolazi dvojka”.

U Španiji u 16.15 Espanjol igra sa Real Madridom. Povrede su sa ove utakmice udaljile po četvoricu fudbalera. Kraljevski klub ima suficit od 11 poena u odnosu na klub iz Barselone. Nakon remija, pobede Espanjol je poražen od Sevilje. Real je bio u seriji od šest trijumfa, remija i sada čuvenog poraza od Šerifa.

“Sada nema kiksa Reala, dvojka”. 

Premijer liga donosi veliki derbi između Liverpula i Mančester Sitija i veliki trenerski duel Klopa i Gvardiole. Redsi imaju bod više, pobedu nad Portom od 5:1 dok su Građani doživeli poraz od PSŽ – a. U međusobnim okšajima bilo je 4:0 za Siti, pa 1:1 i poslednji meč je okončan sa 4:1 u korist Mančestera. Mahom zbog povreda na Enfildu izostaju po trojica igrača.  

“UG 3+”.  

Plemenito tipovanje zaključujemo u Begramu gde od 20.45 Atalanta dočekuje Milan. Prvi put u istoriji Serije “A” Milan i Inter gostuju jer se u sredu igra polufinale Lige nacija, Italija – Španija. Trava mora da bude u savršenom stanju, ali vratimo se današnjem duelu. Domaći su u bodovnom deficit, ali bez poraza na poslednjih pet utakmica. Milan je poražen od Liverpula, pa je iz tri meča izvukao pozitivne rezultate, a od Jorgandžija je izgubio u nadoknadi koja je trajala sedam minuta.

“TGG GG3+”, zaključuje Darko uz repliku koja važi u Mozzartu da je opklada džentlmenski sporazum između dva gospodina.

Rekli smo da televizijski voditelj dobitak namenjuje za akciju “Božur za decu Orahovca”.

Nakon što su “prošli” plemeniti listići, osvajača prve medalje za Srbiju u Tokiju, Damira Mikeca, bokserke Nine Radovanović, odbojkašice Bianka Buše, ronioca na dah Tijane Nikolić, reprezentativke Stefane Veljković, glumca Predraga Kolarevića, dobitan je još jedan humanitarni listić u podne.

U subotu uspešan je bio stonoteniser, trener i predsednik STK Borac Đorđe Pejak. Sastavio je dobrotvorni tiket sa dobitkom od 125.700 dinara. Ciljao je jedinicu na Lids, u torinskom gradskom derbiju uhvatio je dvojku, tri plus u Bundesligi, a konačnu prolaznost zapečatio je jedinicom na španskom derbiju Atletiko Madrid – Barselona. 

Kada smo podvukli crtu ukupna MOZZAROVA donirana suma u dobrotvornom listiću u podne sada iznosi 21.910.557, a Pejak je 290. dobitnik.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.Top of FormBottom of Form

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece Kolevka, Gacko. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Darko Panovićhumanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara