Komentari na vest

A, u Palermu muk! Aleksandar Veliki i Ser Bobijeva deca čuda

D

Drvo

pre oko 2 godine

Dobri su makedoncite, samo cudno pricaju srpski jezik.
A

ARISE

pre oko 2 godine

Drvo sije Drvo!!!!!!!!!!
M

Mk

pre oko 2 godine

I da dodam da je Trajkovski srpski zet njegova zena Aleksandra je iz Sabac,a ovde toliko mk mrzitelja ne znam zasto,ne mislimo mi da smo najbolji,ali sportski je da se nadas,ako ne verujes da mozes da se nosis sa takvim velikim timovima i da pobedis,onda zasto bi igrali,pred utakmicu sa Italijom svi smo ih otpisali pa i ja,a fudbaleri su verovali u sebi i demantovali su nas.I naravno da ce sa Portugalom biti teze jer su oni napadacki opasniji od Italijana ali eto nadamo se da ce sa Elmasom u napadu i Makedonija biti konkurentna,jednostavno pritisak je na Portugalu Makedonija nema sta izgubiti i ovo je ogroman uspeh i motiv za igrace za nadalje,da veruju u sebe.Sportski pozdrav od Makedonija.
A

Aleksandarr.

pre oko 2 godine

Ja sam za ravnopravan tretman prema svim strancima a ne da mi se nameće da moram da navijam za nekoga samo zato što se graničimo. Npr trudim se da imam isti odnos prema severomakedoncima kao i prema paragvajcima ili mongolima.. To što navijam za jednu reprezentaciju u nekoj utakmici nikako ne znači da mrzim narod ove druge.
В

Вукоје Мазић

pre oko 2 godine

🇲🇰🤙🏻💪🏻👍🏻👏🏻
G

GostPa

pre oko 2 godine

Nego, Enis Bardhi, desetka Makedonije ima ugovor sa Levanteom do juna 2022. godine. Ima 26 godina, mozda sansa da se dovede u Zvezdu?! Igrac prema sajtu Transfermarkt vredi 9 miliona evra, a najvecu trzisnu vrednost je imao 20 miliona evra. Na taj nacin bismo podmladili sastav, dobili dobrog fudbalera. Voleo bih da uprava kluba razmisli o tome.
1

11

pre oko 2 godine

Ne može Enis u zvezdu
n

ne znam

pre oko 2 godine

koliko partis fudbal ali mogu ti reci da ne postoji trunka sanse da bardi dodje u zvezdu.Preskup,plus je najbolji igrac spanskog prvoligasa,moze samo da ode u jos jaci klub u spaniji tipa valensija sevilja ili tako nesto.Trenutno je njegov transfer u zvezdu totalno nerealan.
G

Gost Luks

pre oko 2 godine

I kad su nsši išli u Portugal mnogi:"stručnjaci" su predviđali da ćemo popiti 5 komada a ono prc. Isto tako napred braćo Makedonci šanse ima a i ima i Boga
E

EtaBeta

pre oko 2 godine

Kjelini, Bonuci i Kjeza + Verati i Spinacola su dusa ove Italije. Juve kakav god da je, Italija uvek zavisi od njegovih igraca
D

Darko55

pre oko 2 godine

Ne zna se ko je gori, Juventus ili Italija.
G

Gostimir

pre oko 2 godine

moraju i oni nekad da se poraduju ali bice treznjenje za par dana
@

@palermo

pre oko 2 godine

Bravo
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Au kakvi komentari ovde! Italija losa, Mancini loš...Pa, pre samo 7-8 meseci Italija je bila kontinentalni prvak sa istim trenerom. Da li je to bilo slučajno? S druge strane komentari tipa Porrugal će zgaziti Makedonce lagano i tome slično...Ljudi moji, Portugal je juče imao i sreće protiv Turske, a što si tiče Makedonije vidi se da su dobro organizovana ekipa... Pojedinci su jako, jako neobjektivni i brzo zaboravljaju, a ne prezaju od toga da se izlupetaju na brzinu...Obično su to oni isti koji u svom životu ništa ne rade, nalaze se u zapecku, pa im je ovo prilika da se kao nešto istaknu...Smešno!
K

Kikinda

pre oko 2 godine

Nije kao da su osvojili svetsko
U

Uefalonija

pre oko 2 godine

Koliko Playstation Portugalaca među komentatorima?! Vama mora da je bilo veoma teško kad smo ih poslali u baraž. Mourinhova i Ronaldova vojska sljedbenika, šta ćete kad odu u penziju, a nisu daleko? Tamo, bar ovog drugog, šalju Makedonci. Naprijed Makedonija!!!
K

Kad CR ode u penziju

pre oko 2 godine

Prećićemo na francusku
P

Prokupac

pre oko 2 godine

A u Portu tri laka komada za domacina.
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Свака част редакцији моцарта на овакав наслов! Зато сте најчитанији портал у македонији. Иначе у македонији смо сви навијачи или звезде или партизана, још из бивше државе па до дан данас. Мисмо један исти народ, политика је нешто друго. Надамсе да поред србије и макединија може да изненади португал, као ове жабаре синоч. Позз
Ž

Žota Liverpul

pre oko 2 godine

Navijajte za koga hoćete, ja utakmicu neću ni da gledam a kamoli da navijam ali bih svakako voleo portugal na svetskom
G

Gostgj

pre oko 2 godine

Nije to nikakvo cudo, to je Mancini losiji trener sa vise srece davno nije rodjen. Desice se da osviji neki bitan trofej zahvaljujuci ekipi, momentu ali u principu je los trener katastrofa.
M

Maestro

pre oko 2 godine

Ne volim Portugalce,al sve pare na njih 1&3+,ne mogu Makedonci za par dana da ponove jos jedno iznenadjenje,sinoc da su ih Italijani naceli na vreme bilo bi jedno 3:0.
g

gost011

pre oko 2 godine

koje sve pare? svih 300 dinara koje imas?
P

Palermo

pre oko 2 godine

Dosadni ste, dobija ih Portugal.
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Ajde jos jedno 10 tekstova o makedoniji...jedva cekam da ih vidim kad ih portugalci otvore u prvih 10-15 min kako ce da igraju.
A

Arroyo

pre oko 2 godine

Ti mali bolje spremaj kontrolni umesto sto pametujes ovde
G

Gost826

pre oko 2 godine

Italijanski fudbal je u strmoglavom padu, nema vise talenata kakvih je nekada bilo, meni je bilo fascinantno kako su uooste osvojili ep, a sada drugi put zaredom propustaju sp, to je vec katastrofa za nekoga ko ima 4 zlata ako se ne varam.
n

nejbi

pre oko 2 godine

bravo momci kapa dole