Luka Jović (©Reuters)
Luka Jović (©Reuters)

Agonija koja traje: Luka Jović ponovo povređen

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 20:35

Nije u timu za Osasunu

Muke kojima nema kraja. Taman što se Luka Jović vrati u trenažni pogon i počne da se bori za svoje mesto pod suncem, zadesi ga novi peh.

Tako se desilo i danas. Real Madrid je na svom klupskom sajtu objavio da se Luka Jović povredio na samom kraju treninga. U pitanju je problem sa mišićem leve noge. I zbog toga neće putovati u Pamplonu na utakmicu sa Osasunom.

Izabrane vesti

Kada se baci pogled na ovosezonski bilans srpskog napadača u Realu vidi se da je poslednji nastup u dresu Blankosa imao još 8. novembra protiv Valensije, kada je igrao sedam minuta. Nakon toga je pet utakmica u Primeri i tri u Ligi šampiona preskočio zbog korona virusa i povrede aduktora, da bi četiri poslednja susreta u prvenstvu Španije presedeo na klupi, Zidan ga nije ubacivao u igru.

U celoj sezoni Luka je skupio pet nastupa, a ukupno 208 minuta igre i nije postigao nijedan gol, niti je dodao asistenciju.

Zato su sve glasnije glasine da bi mogao ove zime da promeni sredinu i ode negde na pozajmicu, iako Zidan uporno govori da ima puno poverenje u Jovića.


tagovi

PrimeraReal MadridLuka Jović

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara