Komentari na vest

Ajde da vidim da nas neko pokrade! Rekao sam predsedniku - idem ispred Skupštine ako se nešto desi

B

Bane15

pre preko 2 godine

"Bilo je svega i svačega. Naravno da nije normalno da Zvezda za četiri godine izgubi četiri utakmice i osvoji pet titula"...A bilo je normalno da vi u osam godina uzmete sedam titula? To je bilo normalno i posteno? Nije bio normalan zvezdin niz ali zato ovaj vas sada je normalan i posten? Bezobrazluk na najvisem nivou. Da je ova liga postena ti bi sada bio kaznjen za ovo sto iznosis bez ikakvih dokaza. "Zvezda bila grogirana"...pa sto niste pobjedili? Vidim grobosi u extazi zbog ovog intervjua "Bravo Stanoje"...a na drugim vjestima "Stanoje prodao derbi, radi za AV". Odlucite se vise. Cas Stanoje prodaje derbije, utakmice, pusta Zvezdi titulu a sada "bravo Stanoje". Procijep mozga
B

Bane15

pre preko 2 godine

E ovako druskane. Ko to kaze i gde to stoji ako Zvezda ne bude sampion da to MORATE biti VI ili obrnuto? Prvenstvo je tek pocelo , a vi imate dva boda prednosti, vas nazivas sampionima i vec aludiras na neke zvezdine buduce kradje. Vi ste sebe vec proglasili sampionima i stvaras pritisak na celu janost da ako eto Zvezda bude sampion to ce biti neregularno. Kakav bezobrazluk i bahatost. Niste bolji od Zvezde i to ti jako dobro znas. Stvaras pritisak kmecuci i cvileci da je prvenstvo posteno jedino ako ste vi sampioni.Pricao si i lajao o zvezdinom nizu prosle godine, iscudjavao se kako to nijedan klub na svetu nema. Sta cemo sada sa vasim nizom? A to je sada posteno? Sve regularno? Ah da vi postenjacine i moralisti...fuj
t

tudjmanova govna

pre preko 2 godine

DUVAJ GA PACOJE SIZOJE SHAMROCE
Z

Zlata VidovicKragic

pre preko 2 godine

Pravi grobari svi kojima je Partizan u srcu nakon ovakvih rezultata i svega sto je Stanojevic kao trener napravio ne bih rekao ni rijec protiv njega ,jer rezultati govore sami za sebe ,izato mu treba cestitati a ne lupati svakakve gluposti i nebuloze protiv takvog covjeka ,
R

REALANN

pre preko 2 godine

Koji rezultati?
G

Gostvhi

pre preko 2 godine

Ukratko ne date li mi ligu idem pred skupstinu.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Znaci ako Zvezda ne gubi, to nije posteno i to je pokradeno, ali ako Partizan ne izgubi utakmicu, e to je sve regularno i posteno. I ako Partizan bude prvak, onda je sve u redu, a ako Zvezda bude prvak, onda idem da protestujem jer je to namesteno?! Kakve su ovo gluposti i pritisak i na FSS i na sudijsku organizaciju? Da li treba na svakoj utakmici da gledamo zivcanog Stanoja kako skace sa klupe na teren, psuje sudije, a niko ne sme da ga iskljuci da se covek ne bi nervirao i mislio da je pokraden?
G

GV

pre preko 2 godine

A ja se sećam sezone 2007/08, Zvezda vicešampion, bez poraza, Partizan šampion sa samo jednim porazom, od Zvezde i to, ni manje, ni više, nego 4:1. Ali tada je, valjda, sve bilo pošteno...
G

Gosthjj

pre preko 2 godine

Ovome izgleda neko obecao Ligu Srbije?
П

Пих

pre preko 2 godine

Видели смо ми на дербију то ваше 33 гола, где вам први стрелац није гол ни видео ,а не дао.
M

Markossss

pre preko 2 godine

Ahahaaa, plaču li ciganke, plaču... Stanoje samo napred, vidi ove lepe pesme u komentarima: kmee,kmeeee,kmeeueee...
G

Gostghk

pre preko 2 godine

ideš ti na lurac pred skupštinu, otjeraš najboljeg igrača mrš.
M

Mali car

pre preko 2 godine

Jbt... Transfer blamčine
B

Brigadir

pre preko 2 godine

Smradu jedan nevaspitani, pa ti si oličenje krađe i samo tako si naučio osvajati titule. Počeo si mudro da kukaš na sve sve druge kako se vaša zlodjela ne bi vidjela. Klošaru
K

Kanga!

pre preko 2 godine

Tvoji partiznovci ni u fudbalu ni u košarci od početka kovid nijedan zaražen. Šta ste vi supermeni?
.

....

pre preko 2 godine

Slušaj ovog demagoga "Naravno da nije normalno da Zvezda za četiri godine izgubi četiri utakmice i osvoji pet titula uz titulu iz 1945.". Ali je potpuno normalno da vi osvojite 6 titula za 6 godina sa 6 poraza, to je normalno. Pazi kako vec prave alibi, ako ne osvoje titulu pokradeni su a ako osvoje onda su heroji jer su je osvojili tako jadni i ugrozeni.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Pod hitno da skine majicu i obuce kosulju,onu sto se kopca na ledja.
M

Mrsoja

pre preko 2 godine

Stanoja 100% pukao...
B

Bogdan 1945

pre preko 2 godine

ZEKO ODLAZI....😀😀😀
V

VALJAK Veritas

pre preko 2 godine

STANIJE 100% JE U PRAVO!
.

....

pre preko 2 godine

tako je, Staniju uvek pravo u ... !! majko mila ko ovde piše komentare
E

Eh

pre preko 2 godine

To nije istina
X

XD

pre preko 2 godine

Samo ti diži napaljene klince na nerede. U poslednjih 4 godine ste imali najlošije timove u istoriji svog kluba ali vam je lakše da kažete kako Zvezda krade i ove ostrašćene pošaljete da pljuju i lome tuđe glave a vaše ostanu netaknute.
b

boban.

pre preko 2 godine

Ovo vec postaje smesno :)
S

Sremci

pre preko 2 godine

STANOJE i vi iz uprave pojacajte nas PARTIZAN jer pored zvezde imamo jos jednog protivnika :FSS ! Bice tesko zato dva dobra beka i napadac pravi levacina ! Titulu moramo uzeti ,dosta su ,,cigani" stancali titule ! Disadili i bogu i narodu .
z

zola zvezdaš

pre preko 2 godine

Svo poštovanje za Stanojeviča na terenu i njegov rad, ali ove priče o odlasku ispred skupštine!!!!.....U ovoj zemlji su favorizovani i Zvezda i Partizan. Neko manje neko više i ti trendovi, da ih tako nazovem, se smenjuju. Pitanje za Stanojevića: tamo u vreme Toleta Karadzića i njihovog orgijanja, da li bi i tada išao ispred skupštine?
G

Gost1992

pre preko 2 godine

Tačno. Šest godina zaredom su osvajali. I tad sve super. Mamu im j.....
D

Duda iz Huda

pre preko 2 godine

Teška Budala. Pitam se gde uvek nađete ovakve komšije?
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Dule Vujosevic ima novo telo.
K

Knn

pre preko 2 godine

E ovo je ozbiljan komad budale, pali navijače jedne i druge, kao da vec nije dosta haosa. Covece za tebe kao trenera je teren a ne okolo terena! Budi najbolji i osvoji titulu a ti unapred trazis alibi za eventualni neuspeh!Pozdrav za sve ljubitelje fudbala!
G

Gost17

pre preko 2 godine

Kako bese u prvom mandatu buntovnice..ili za sve godine Toletove ere..em ste "dominirali" prvenstvom na zna se koji nacin..em u Evropi niste imali nikakav kontinuitet..smesni kad udjete na 5 godina razmaka, a svake godine znalo se.da ste prvavi... Zvezda petu godinu uzastopce igra LŠ i LE sa solidnim rezultatima u Evropi..tako da te titule nisu bez osnova ocigledno. Samo logika
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Ozbiljna budala
G

Gost8899

pre preko 2 godine

Kompletna...nema sta!
n

nebo

pre preko 2 godine

Koliko navijaca navukose u salu, 19 ili 20, zna li se sta?
A

ARSEN LUPEN

pre preko 2 godine

Sta ima veze broj ! Necemo praviti miting ! iI petoro su dovoljno, vazno da se istina cuje ,Da cuje zvezdaski FSS.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Izgleda da Željko Pantić one noći nije jedini pobegao iz Laze L.
O

Opasno ludilo

pre preko 2 godine

Zbog ovakve pojave danas Natko bez kartona može da karikira sudiju bez da dobije žuti karton, Zdjelar da izvodi MMA zahvate, Marković da udara sudiju, Urošević pogibljeno startuje, još samo fali da Jojić dosudi koji penal, kao u dobra stara vremena.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Mislis u vremena 1/4 veka bez penala u derbiju?!U vremena pobeda u derbiju sa golovima sa pola terena?!Lepa su to vremena bila i bez VAR-a a posle su dosli golovi sa atletske i kroz plecku!
J

Jug uz Sumu

pre preko 2 godine

STANOJEVICU ODLAZI IZ KLUBA VISE,CEO JUG JE PROTIV TEBE!
c

cigo

pre preko 2 godine

Ma nemoj ,janicaru sa juga ,udbasu !
S

Sklanjalice

pre preko 2 godine

KAKO NJIH NEKO DA 'POKRADE' KAD NAMESTAJU SVAKI MEC SA PO 4-0 ILI 5-0 ZBOG KLADIONICE!
c

cirkus

pre preko 2 godine

A sto se navijaci zvezde pale na njegove izjave toliko? Nije ovo ni za vas, ni za fss, a ponajmanje za predsednika, vec iskljucivo za navijace partizana. Da budu opijeni pobedama u najneregularnijoj ligi ikada i trenerom koji je nikad vidjena grobarcina, pa zvezda uzme tesnu titulu i mi veverica treba da kazemo "pih, za malo", a na obe strane brda znali u julu kako ce se sve odigrati.
T

Trto

pre preko 2 godine

Za ovakve izjave i pozive na demonstracije u normalnim državama službe zovu na informativno "peglanje"
m

mile ultra boy

pre preko 2 godine

realno jedan poraz partizanu ce saseci krila i vratiti ih na fabricka podesavanja,stanoje odkad je išcupo bod na derbiju ko da je osvojio ligu sampiona
A

Aebre

pre preko 2 godine

isčupao bod?Sine vaši su se radovali kao mala deca zbog jedva iščupanog boda a naši svi bili razočarani
G

Gadoje

pre preko 2 godine

U prevodu, “mi ne smemo da izgubimo bodove do kraja inace ja pocinjem strajk gladju ispred skupstine”. Jer kad FK Partizan ne izgubi celo prvenstvo onda je liga regularna - pogledati eru Toleta. Medjutim, kad FK CZ ne izgubi utakmicu u prvenstvu onda je to prvenstvo neregularno jer “nije normalno da ekip ne izgubi bodove celu godinu”. Osim kad nije u pitanju FK Partizan. Bravo, Stanoje, logika ti je kao i konferencija - suplja, pokvarena, i perfidna podmetacina umotana u oblande nekakve price o regularnosti. Nije da te ne znamo takvog, ali postavljas nove standarde iskvarenoati cak i za tvoj nivo. A to nije tako lako.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Ovaj izgleda uzima drogu od Ilijeva ili je samo Napoleonov kompleks kod obojice prenaglasen. Kako god, nije njemu dobro.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Kad je u pitanju moj aktuelni mandat ne smatram da je bilo išta neregularno". Čovek izgubio zadnji put utakmicu 2010te 😅
Y

YA

pre preko 2 godine

Nesto je bilo neregularno u zvezdinim pobedama pre nego sto si dosao a sada je sve ok? Pa kako mozes onda da tvrdis da pre nije bilo, koji argumenti covece...Samo sipash mrznju, nema sa takvima srece.
D

Djule

pre preko 2 godine

Ovaj se ponasa ko Dodik, msl da je samo on bitan i da sve mora biti onako kako on hoce, ko o cemu, kurva o postenju...
I

Ivan Patika

pre preko 2 godine

Profesor dramaturgije. Objasnjava i uvod i zaplet i dramu. Sa sve gestikulacijom (mlataranje rukama) i plačom. Za zlatnu palmu!
!

!

pre preko 2 godine

Otrov srpskog fudbala. Covece, sa kim se svadjas ?!
G

Gost357

pre preko 2 godine

Како пред скупштину ниси ишао после срамног финала Купа 2011. године против Војводине?
I

Imao si sansu

pre preko 2 godine

Sto ne dodje da ga pitas danas?
3

3579

pre preko 2 godine

Ал ти је одговор. Да живим у БГ дошао бих, а не 250 км од њега.
a

abc

pre preko 2 godine

'ajde, 'ajde neka prođu Vojvode Stepe, da ih vidim...Tvrdim, Voždovac je najjaći! hehe smešni čoveče.
G

Gostmimi

pre preko 2 godine

boze kolko se covek potreso oko neceg totalno nebitnog,ccc. Koliko drame strasno. da treba Sitijuda ih pobedi sa 10-0, tolilo bi bilo, toliko su nebitni Beogracki blizanci,a i nas fudbal,koji se generalno igra zbog sudija
G

Gost,.,.

pre preko 2 godine

Posle Tejga dolazi Rikardo 😂
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Ne lupaj gluposti nego se bavi poslom koji treba da radiš, kad već ide dobro ekipi? Narodnim jezikom rečeno, “Ne čačkaj mečku...” da ti ne bi dokazali da mogu. A mogu, sigurno. Za to, idem pred Skupstinu ti verujem isto kao i za prošli derbi, kako beše “ako bude više od ... povlačim ekipu”. Igraj fudbal i pobedjuj, samo tako bićeš prvi!
D

Dexiii

pre preko 2 godine

I sad ne komentarises to sto idemo u goste Ludogorecu bez pomenutih igraca,da si laf kao sto nisi rekao bih izvinjavam se,pogrijesio sam,bili ste upravu,al to je za tebe neka druga dimenzija
M

Micura

pre preko 2 godine

Dokle će se od Partizana praviti rijaliti, zna li neko sta se dešava u našoj najvećoj rupi, ima li i tamo nekog prljavog veša, ili je to spakovano pod tepih, baš kao i Kokeza
R

Raša P

pre preko 2 godine

Ovo je razgovor samo sa jednom frakcijom. Hoće li biti razgovora i sa ostalim?
G

Gost978

pre preko 2 godine

Stanoje, matori, nemoj ovo više raditi, molim te.
G

Gavran

pre preko 2 godine

Milion komentara a niko suštinu ovog prosipanja pameti da provali. 1. Hleba i igara 2. Veze ovog pametovanja sa vakcinom vam ne vredi objašnjavati. 3. Jedino rešenje privatizacija klubova. Zvezda Gazpromu, Partizan nekom tajkunu, Novi Pazar Ljajiću i tako redom. Brate da se zna ko je gazda. A mi dočekasmo da se govori: Pun si ko Terza a ne kao nekada PUN SI KO DZAJIĆ.
i

ivan bor

pre preko 2 godine

Kako samo vrsi pritisak landras.
S

Skokolo

pre preko 2 godine

Ovo je ono klasično: "Držite lopova!" Ne priča o onim titulama koje je kao na traci osvajao, iz perioda kad je Jojić sam dosuđivao slobodan udarac. More marš bre! Igraj i osvoji titulu, ako umeš, ako ne, onda ne kenjaj i ne diži tenziju koja je već ionako prevelika...
S

SFEBG

pre preko 2 godine

Stanoje ljudino, svaka ti cast sto se ovako boris za Partizan. Ja ne znam ima li u evropskom fudbalu neko ko se ovoliko daje za klub, ovo rpevazilaze sve okvire trenerkog posla. Ovo su casovi lubavi!
D

Djole...

pre preko 2 godine

Stanoje Grobarcino,Sranoje trenercino, Stanoje ljudino-nema dalje!!!
Z

Zive Zex pantic

pre preko 2 godine

Sve vise mi se svidja Zex
T

Titula 31

pre preko 2 godine

Партизан за последњих 7 година како су били прваци (2009/10, 2010/2011, 2011/12, 2012/13, 2014/15 и 2016/17) у лиги има 10 пораза (уз то од звезде 2 или 3 у тих 7 сезона) а у тих 10 пораза има неколико који су се десили на самом крају сезоне, када је титула већ била решена. Дакле, за време када смо били у игри за титулу, они су у тих 7 сезона изгубили 7 утакмица или мање, а Звезди се придикује за 4 пораза у 4 године,о чему ми причамо... Даље, по Станојевим чувеним реченицама о игрању у Европи, Звезда је дефинитивно за ове 4 године више приказала него Партизан уназад много година (једини бљесак 1/8 финала лиге Уефа 2004/05 чини ми се). Звезда се показала против Милана,Ливерпула Јанг Бојса, Краснодара, Копенхагена Олимпијакоса, Гента, Наполија, Арсенала, Спарте Праг.. и тиме донела брдо поена нашем фудбалу на име коефицијента, такође и оправдала све године доминације у нашем фудбалу. Како може да буде непоштено да екипа која игра сјајно у Европи годинама и репрезентује земљу на сјајан начин, заслужено доминира у нашим оквирима, где је притом Партизан добио Звезду у лиги свега једном још од 2017. (2:0 на ЈНА током сезоне 2018/19). Свака част Партизану на игри и форми, али зар није бар најмање чудно, да се у Европи испада од Шарлоа, једва пролази екипа са Фарских Острва, а ове године једва пролази Сочи на срећу, који је додуше скроз ок екипа, мучи се са Стредом и Санта Кларом.. а и осим Гента ривали из групе су смешни, видећемо учинак.
K

Kraljevic23

pre preko 2 godine

Napisi ako imas obraza koliko neresenih ishoda ima Partizan za to vreme a koliko Zvezda.
d

dežavi

pre preko 2 godine

Balkan je dno, i sa razlogom na repu Evrope i sveta. Nema veće kazne nego biti deo ove sredine i ovog mentaliteta. Nisu ovi ravnozemljaši, teoretičari zavere,antivakseri i apriori mrzitelji većina,daleko bilo. Ali čistu ulicu jedan čovek lako uneredi. Žali Bože interneta i "slobodne razmene mišljenja" ...

Marko Milivojevic

pre preko 2 godine

Apsolutno delim tvoje mišljenje. Muka mi je više.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Druze bravo za komentar!!!!!
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Sizofrenicar. Misli da se sve vrti oko partizana, i oko toga kako njima neko nesto ne dopusta... Klasicni simptomi sizofrenije. Kao da ce umreti ako ne osvoji titulu. Ljudi nemaju leba da jedu, on izlali na konferencije i place zbog nekih trivijalnosti...
G

Gavran

pre preko 2 godine

Neverovatno koliki kompleks čovek ima od Zvezde. Sreća njegova pa Deki igra kao da ne kažem šta. Da je bilo koji trener Zvezde ofanzivno orijentisan Partizanu bi redovno davao 3-4 gola. Ali …. kome pričati …
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa nisam video da si se bunio kod gola Rikarda na derbiju?!
B

Bolna istina samo

pre preko 2 godine

a zasto bi se bunio kad je faul bio ocigledan??? sto je i var potvrdio...
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Nije Stanojević ni lud ni glup. On tačno zna šta radi. Pravi se takav pritisak i oblikuje mišljenje javnosti da bi Zvezdino osvajanje titule bilo neregularno. Već viđeno. Vrši pritisak na FSS i na sudije koje neće smeti da dosude ni ono što je očigledno a protiv partizana. Takođe i poruka rivalima da im se sklone kao i do sada u onim cirkus sklanjalicama. Po sistemu drž'te lopova. Samo što taj scenario iz 2017 neće proći. Tek ćete da plačete i da kukate.
Z

Zasto nam se

pre preko 2 godine

ANALIZA uznemirio?
P

Polakote

pre preko 2 godine

Treneru titule se osvajaju igrom i na terebu a ne dektretom . Odlucili ste vi u upravi partizana da ste vec prvaci i to je tako ako ne bude tako hi idete ispred skupstine .... daj ne prdnjavi ti marku nilolicu ni cipele nisi mogao da brises muci vise prevaro od trenera jos danas lazne suze mici se prevaro.
P

Peca Šangaj

pre preko 2 godine

Kakva gestikulacija, kakav recnik! Sve primereno jednom treneru i pedagogu. Usput prica mu je suplja kao svakcarski sir. Nije tesko biti fin (gospodin).
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Kakva predstava. Koja bre regularsnost? Ovde nije odigrano regularno prvenstvo od 93 godine, a i pre toga su bila neregularna. Sta je sa Sajberijadom. Kada je Partizan osvajao prvenstva bez izgubljene utakmice tada je sve bilo u redu. Kada shvatimo da su Zvezda i Partizan naveci neprijatelji razvoja fudbala u Srbiji zajeno sa FSS-om i navijacima kojima je to posao tek tada mozemo da krenemo napred. Do tada ce razni Stanojevici, Terzici, Bjekovici, Vazure itd. Bacati prasinu u oci i ovakvim nastupima punpati i trovati ovaj vec zatrovan polusvet
A

Alibi Trener

pre preko 2 godine

Za pet godina, 100 bodova minusa, a on govori o nekoj neregularnosti!
P

Pritisak

pre preko 2 godine

Počeo čovek da pravi pritisak kao one sezone kad je Zvezda na krovu izgubila titulu. Video da to pije vodu pa veli daj da uzmem titulu na proveren način. A ako je ne uzmem onda ću da iz sveg glasa vičem kako ju je Zvezda ukrala. Samo što mu je strašno krivo što je bilo 1-1... pojeo se živ zbog toga. Daleko od toga da je partizan loš, ima veoma lepu ekipu, drugačiju od Zvezdine, ali baš iz nekog srpskog inata mu sad ne bih dao da uzme titulu pa nek ide negde u Emirate... Jako iritantna osoba.
G

Gost 81

pre preko 2 godine

Kako moze da prica ,a nije odigrana ni 1/3prvenstva . Pa bezite 2 boda a ne 22,I ja se slazem da bude sve po zasluzi ,ko bude bolji neka bude prvi .Ali ovo sto on izjavljuje ,kao da vam je Vucko vec obecao titulu .Nema onda svrhe gledati. uopste nas fudbal ,ne zbog ove izjave vec zbog svega .Jebes ti fudbal kad Zvezda I Partizan skoro svaki mec daju po 5 komada svakom .Ili su Ovi stvarno mnogo,mnogo losi ili je sklanjalica ..... Provatizacija je lek za sve klubove ,ovako ,sve je cirkus .
V

Vlada1951

pre preko 2 godine

Šta se dešava na drugim mestima ne zanima nas... Reče čovek kom su svaki dan puna usta Zvezde...
m

moni

pre preko 2 godine

ovi prerano krenuli da prave pritisak, znaju da zvezdi nemogu pera odbiti...pa već počeli da kukaju i prete...standardna priča iz partizanove kuhinje, ništa drugo ni ne znaju nego da kukaju...
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

"Biće priče, biće i poraza, ne možemo svaku utakmicu da pobedimo, ali želja svih nas u klubu je da iz pozitivne i mirne priče dođemo do uspeha." A pozitivna i mirna prica su svakodnevno kmecanje, spinovanje i napadanje Zvezde kako namesta. Eto, covek kaze,bice poraza, aj da vidimo ako se to desi kako ce mirnom pricom da prevazidje problem.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

E ajde da mi imamo 4 poraza za 4 godine i to kad je titula odlucena pa da vidimo posle?!
@

@Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ok, al da pobedite i neki tim kao što je Liverpul, ili da imate približne rezultate ko Zvezda u Evropi a ne da igrate kup konfederacija i da na sreću izbacite Soci ili da vas izbaci Sarloa
@

@Sims Arauho

pre preko 2 godine

Ok, al da budete i bar 50 na Uefinoj rang listi klubova...da imate koeficijent bar 29 ako ne možete 32

Savo Milosevic

pre preko 2 godine

Dakle 50 na listi moze,samo da nam drzava da da sastavimo tim od 50 miliona kao vi i povuce svoje ljude iz uprave pa cete videti i ovako nismo bili mnogo daleko od toga proslih godina a mnogo bolje plasirani od vas vise decenija.
D

Duff

pre preko 2 godine

Video da ne moze nista da napravi, pa krenuo da vrsi pritisak, jer sta je ovo ako ne to. Unapred pretnje sta ce da se radi ako ne bude po njihovom. Jadno i bedno. Kakav je samo Deki gospodin u odnosu na ovog
G

Gostlop

pre preko 2 godine

deki je gradzevinar ne gospodin
s

stanojenelaze

pre preko 2 godine

Kaže lepo kad je u pitanju aktuelni mandat ni mi ne namestamo. Što ga neko ne pita za prethodni? Da li to znači da je u prethodnom mandatu i on nameštao?
I

Ilic

pre preko 2 godine

Partizan pod Stanojem: 19 pobeda u nizu pa ih Zvezda resetovala, Dr.Ivanic ih vakcinisao 1:0. Pa 4 pobede u kupu u nizu pa revakcinacija u finalu na Marakani dok smo mi slavili duplu krunu. Ove godine 7 pobeda u nizu pa opet Zvezda nece da se skloni...E moj Plačoje, vi ste sampioni sklanjalica ! U februaru vas na Marakani opet vracamo na fabricka podesavanja!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa sto nas ne resetovaste kao mi vas sa 2:0 nego 1:1?!
@

@Sima Arauho

pre preko 2 godine

Sreca vas je spasila da vec u 30 minutu ne budete resetovani sa 3-0
!

!

pre preko 2 godine

demantuje te samo jedna rec Stanoje,a secas je se,bio si u to vreme kao neki trener! ta rec je: …Tole…
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Nema zvezda i Partizan trenutno konkurenciju u bilo kom klubu!!!!realno da pobede sledećih 10 utakmica,jer su Vojvodina,radnički,tsc,čuka,toliko slabi da nemaju šanse nikakve protiv večitih,sledeći derbi odlučuje sve,da se nelazemo Partizan ima ogromnu prednost!!!!
B

Bzvz

pre preko 2 godine

Ide ispred skupštine da se žali Aci i da primi savete i podršku, da šta god da se desi računa na njega. Dosta sličnosti između njega i Terzića.
M

Molerson

pre preko 2 godine

Voleo sam da gledam Partizan dok ga je vodio Savo Milošević, bilo mi je žao kada je otišao... Kada sam video da dolazi ovaj čovek, obradovao sam se. Kao neko ko voli Partizan svim srcem, siguran sam da je on pravi čovek na pravom mestu, štaviše u pravo vreme, jer on je jedini koji može da uradi nešto. Sećam se kada je pre 10 godina rekao za Tošića "Ako se igrač dvoumi između nas i Crvene Zvezde, taj igrač nije za Partizan". Često ne razumem njegovu taktiku ali dok daje rezultate ne moram ni da je razumem. Da imam para, kupio bih Partizan i dao mu sportski sektor i odrešene ruke. Puna podrška za Stanoja
Č

Čoveče

pre preko 2 godine

pa on patetiše kao Vučić...
G

Gost123sad

pre preko 2 godine

nisam ispratio ovo njegovo izlaganje pa me zanima da li je iko od prisutnih postavio neko pitanje i ako jeste, koje?
!

!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

u fazonu ne damo Zvezdi da krade, idemo pred skupstinu ako bude tu smo svi spremni smo,a ovamo lapaju za sve pare sa drugim klubovima i nijima ne sme biko nista da kaze!!! ma nece biti !!! kad su oni prvi -sve regularno,a kmecace ko pizd.ce kad ih bude neko presao na tabeli,sto je realno !
P

Pitam se,pitam se..

pre preko 2 godine

Maltene ista ekipa kao prošle sezone,samo sa Rikardom Mesijem koji 3 godine nije igrao ozbiljan fudbal,ispao sa Erzurumom,nije igrao u Arabiji i onda dođe u Partizan i odjednom vaskrsne kao i cela ekipa,čudno li je?!
l

legenda kluba

pre preko 2 godine

Covek je doktor, mrzeli ga vi cigani ili ovi botovi od zeljka pantica... Morate da prihvatite cinjenicu da je partizan superioran i da je stanoje veliki gospodin i znalac... I pre svega velika grobarcina koja ide do koske... Svi koji drugacije misle a partizanovci su, to su jako nezadovoljni ljudi pre svega sobom... Ziveo Sale i dugo ostao u Partizanuuu
C

Cudnovato

pre preko 2 godine

Nije sto navijam za Zvezdu ali uvek smo imali trenersku gospodu na klupi i dobru atmosferu u svlavionici cak i kad je vladao cika Tole mafija i kad se slalo 2344 za pomoc klubu. Kad uporedim Miloja i Stanoja . Nebo - Zemlja. Pozdrav !
B

BiaCia

pre preko 2 godine

Nece niko da te krade momak kad ti krades.. Sinovi bivsih igraca Partizana koji igraju za Radnicki vam dodaje loptu u noge u njihovom 16cu i pored 10 drugih opcija Sklanjalice svaku utakmicu Da se gol u 3 min i posle cisto se trckara po terenu da bude da se igrala utakmica a ustvari malo jaci trening
S

Stojko Fudbalerski

pre preko 2 godine

Dok se on pravda da je Partizanovac i Grobar sve je jasno svima. Sva mu je prica neiskrena i licemjerna i potvrdjuje se da je samo napravio ovu konferenciju zajedno sa Ilijevim za stampu a ne za navijace...da se skrene tema i da se ne odgovori na konkretna pitanja vezana za Asana pa onda za Banjaka pa na kraju Sumu. Kukavac i lik kojem je vjecito neko drugi kriv za njegove neuspjehe i poraze i krivca trazi u svima osim u sebi.
B

Branko 365

pre preko 2 godine

A što kralju niste došli na tribinu i rekli mu u lice a da ubacio si jedno j da ispadne da nisi iz bga,a ustvari si Željko Pantić.Takodje što i Željko nije došao i pitao lepo pred svima sve što treba.
P

Pitam komentare

pre preko 2 godine

Citam komentare i smejem se, al su se cigani ukakili, ja mislim realno da obadva klubu jednostavno nemaju rivala u ping pong ligi, Ali cigani su glavni, odmah namestaljka , izbori itkd. A svi funkcioneri iz njihove kuce- pa ko tu nebi sumnjo??? REALNO!
h

hahahahahaha

pre preko 2 godine

"sumnjO"? hahahahahahaha
A

Aaron

pre preko 2 godine

Kakav je ovo bre spiner par ekselans! Ej, ima covek sve pobede (osim derbija) gol razliku + 30, i to je ok, ali nije ok ako tako nesto ima Zvezda? Miljkovic mu doneo to? Rekao sam pressedniku idem ispred skupstine da placem ako ne budem prvi!? Kom predsedniku? Kome ovaj preti? Juju, kakva somina. Mozete da pricate o Dekiju, Miloju, Grofu sta hocete, oni ne da su gospoda za ovog hostaplera, nego im fali oreo oko glave! Pa kako ga bre nije sramota?! Covek jednom zine, tri puta slaze! Sam sebi uskoci u usta, pljune tamo gde jede, pa pojede, pa nastavi dalje. E pa poruka od mene - biti prvi necete!
!

!

pre preko 2 godine

sastanak ili konferencija trenera i navijaca partizana … i prica se 90% o Zvezdi …jbt…
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Sada je i jasno da im je titula obecana! Ici ce ispred Skupstine da place onima koji su mu obecali! Prvi na tabeli, pobedjuju sve u nizu osim Zvezde, a i tu su igrali totalni fudbal i Zvezda bila grogirana(?!) 😄, na sve to ne vadi Zvezdu iz usta i jos 'ladno kaze da je sada, kada pobedjuju sve sa neverovatnom gol razlikom, prvenstvo regularno, a do sada nije bilo tj. nije u potpunosti!!! Pa ovo dosad nije zabelezeno!!! 😄 Izjave na nivou deteta od deset godina! I sve to uz suzice! Je l ovo izjava zrelog coveka, o kome god klubu da se radi?! Ovako necemu se vise ne treba ni podsmevati! Sazaljevamo slucaj!
n

neverovatnozaista

pre preko 2 godine

nisu nikad bolje igrali i spremnije izgledali i oni nadju da traze problem gde ga nema i prozivaju njega nešto,oterajte stanoja i ima da vas nema glupani pa čekajte opet 10 godina da zaličite na nešto
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Cenio sam Stanojevića kao vrednog trenera i korektnog sportistu ,,,,,, ali,,, Zaista mi je žao što moram da kažem, ali čovek se ponaša kao bolesna budala, kao da je titula pitanje života i smrti........ ...... moguće je da se ovakav ambijent namerno, po nalogu stvara, kako bi se skrenula pažnja dela javnosti sa onih važnih problema i dešavanja u Srbiji , On se ponaša kao da nekom život zavisi od ovog prvenstva,,,,, Naravno sada će po automatizmu da dođe saopštenje iz Zvezde, i tako sve u krug,,,, jevtini i bajati slatkiši za široke narodne mase.
Z

Zoran Gagic JMBG 06.. :-)

pre preko 2 godine

Ugasiti oba kluba ili ih poslati u beton ligu. Pa poceti graditi fudbal kako treba, sa zdravim osnovama.

VeljaCZV

pre preko 2 godine

A što da se ugase ova 2 kluba, jel su možda ostali klubovi bolji ? Ne lupaj molim te
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Molim te objasni zasto da gase Zvezdu. Kao sto jedan komentar kaze, Zvezda u poslednjih par godina dobijala Liverpul te godine evropskog sampiona, igrala nereseno sa Napolijem, Milanom, pobedjivala Keln itd. i on prica o nekim zvezdinim kradjama. Vi sa Savom izgubili od Manch, Unajteda i slavite kao najveci uspeh u zadnjih 10 godina. I sad zvezdu treba izbaciti iz lige zato sto pobedjuje Novi Pazar, i sto je odlozila jednu utakmicu zbog virusa. Mislim da se ovde previse spinuje protiv nas da bi se pokrila kradja nesposobnih komsija.
Z

Zoran Gagic

pre preko 2 godine

Treba ih ugasiti zato sto predstavljaju ono najlosije u sportu. Steciste kriminalaca i lopova. Poslovno gubitnicki timovi, ciji se navijaci busaju u grudi kad pobede neki Ludogorec ili Liverpul, pa se zaboravi koliko MILIONA EURA duguju. Da je Srbija normalna drzava, odavno bi vec morali da proglase bankrot (kao Rendzers). Da ne pricam o "navijackim" grupama. Sve razbojnici i bagra, koji upravljaju glupim i nalozenim klincima.. Uglavnom, sve u vezi ova dva kluba je uzas. A onaj ko to ne vidi, ili je klinac (sto je ok..), ili nikada nos nije promilio iz Srbije..
P

Partymaker

pre preko 2 godine

Znači Stanoje sanja Zvezdu, nabila mu Zvezda komplekse opasno. Tu se nešto prsi kao kikirec a na kraju opet nece uzeti titulu, Zvezda to uzima lagano
Г

Гост

pre preko 2 godine

Док је Звезда побеђивала кукали су на сва уста како то може само у Звездиној и Вучићевој лиги да један тим константно побеђује, а сад кад они сваку побеђују то се више не помиње.
O

Oci u oci

pre preko 2 godine

Sto ne dodje danas da ga pitas to?
G

Gxx

pre preko 2 godine

Igrajte bre lep fudbal..punite stadione..manite se više kradje i kradje...
E

Eric Cartman

pre preko 2 godine

Koliko mi se smucio ovaj covek, stalno nesto kuka. Budi bre gospodin, odigraj muski celu sezonu pa ako si najbolji osvoji titulu i kraj price. Sramota me ovakvog trenera Partizana.
Z

Zonjo

pre preko 2 godine

Pa da imaju šta zatvoreno ne bi mi bili prvi na tabeli već bi nam oni bežali desetak bodova...ali je sad tu VAR, sudije prate iz UEFE i zato fk dijarea ne može ništa osim da tera svoju balafurdiju klošarsku od navijača da napadaju preko društvenih mreža predstavljajući se kao navijači Partizana...
V

VeritaS

pre preko 2 godine

Rece covek koji nije izgubio mec sem od Zvezde sada za godinu dana.U prvom mandatu osvajao prvenstva sa 0 poraza.Kakva ironija.
K

Kakva ironija

pre preko 2 godine

...je tvoje poznavanje fudbala i komentarisanje. Udji lepo Super Liga Srbije, godina 2010, a mozes i ranije godine, pa vidi da li je bilo osvajanja titule BEZ PORAZA,kako kazes. Partizan je tih godina gubio po 4 utakmice i imao par neresenih. Neinformisan si. Jedini klub na planeti Zemlji ikada, 4 godine za redom, sa jednim porazom ste vi. Jedina i prava istina.
S

Smejurija teska

pre preko 2 godine

Tv Happy place za ovim.
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Ma bravo bre LŠ generale i osvajaču 2 titule. Ma šta se uopšte osvrćeš na ove žeks pantićevce i kamuflirane Rome koji bi da puknu od jeda jer ne mogu da nameste sve utakmice u prvenstvu. Ej, "šampioni" sa 3 nerešene. Jedine koje ne mogu da nameste. To ima samo u ovoj AV/terzinjo/cigojner ligi. Gde prostak i kriminalac govori o rivalu najružnijim rečnikom jer je predsednik države i navijač CZV. To ima samo u severnoj Koreji još. Ma ni tamo...
S

Santoro

pre preko 2 godine

Tako je Stanoje , samo na silu i na galamu mozes da osvojis titulu , mada imam osecaj da ces otici u suzama ...
G

Gostttt

pre preko 2 godine

Pritisak da otmu titulu znatno kvalitetnijem timu.Ista mantra,napada da drugi krade dok oni unapred dobijaju meceve. Zalosno
A

Ab

pre preko 2 godine

Al jel sad realno ili da jedna klub ima 33:3 i 9/1/0...jel Severna Koreja ili Rumunija iza gvozdene zavjese?? Prvenstvo gubi draž, na stadionima malo raje, niko neće da sluša i gleda likove koji na svakom presu diskredituju ligu u kojoj nastupaju... Jbeš trenera, navijače, ligu kad neko igra dobro drugi upire prstom i viće lopovi... I ko će da te POKRADE sram te bilo!!!??? Kome držiš lekcije??? Jel realno 33: 3 a u Evropi na konopcima protiv svakog iole ozbiljnijieg protivnika... Pa onaj Pantić ludi je mala maca za ovoga, kakva on šizofrena cjepanja ima...evo ja znam da je Zvezda zatvorila prvenstvo, jedan čovjek mi rekao... Aj sad kmekme, odmah pred skupštinu hahahha
Б

Борис

pre preko 2 godine

Страх у вама измиче контроли!!! Ти причаш о 33:3,а не помињеш да сте прошле године дали 116 голова!!!! Како тебе није срамота???!!!
A

Ab

pre preko 2 godine

Borise, jbo 33,116, 200,300 golova... Nije poenta u tome, ovdje se svačiji rezultat srozava, omalovažava a to je bolest!! Ustvari bezobrazluk!! Pa ovaj Stanojević glumi gospodina, pruža ruku Stankoviću koji PARTIZAN ne uzima u usta, a svako malo pominje neke nizove, krađe, zatvaranja!?! Ajde da ja i ti i milioni navijača ne pratimo fudbal nikako nek nam odmah Stanojević i slični kažu ko je prvak!!! Ko je šta zatvorio, namjestio, pokrao.. Koliko će golova dati Rikardo, Katai možda se i to zna...
H

Hulio

pre preko 2 godine

Ovo sve što se dešava oko partizana, konferencije, saopštenja, pretnje, uslovi, sklanjalice, svakom timu 4 ili 5 gola i to kakvih, odbrane busne kao sir... Lagano iz 1 u 1 ili iz 2 u 2... Sve ide ka tome da zamazuju oči jer ste zatvorili utakmice... Ali malo ste se zeznuli jer zvezdasa ima troduplo više tako ako mi budemo branili ko vi.. Bice vam kuku lele
Z

Zonjo

pre preko 2 godine

Tako je Stanoje...ne moze vise fk dijarea da krade i otima cim se posteno igra, nema vise desetak bodova razlike cim je tu VAR i cim se sudije stave pod lupu UEFE...Napred Partizan !!!!
z

zlodol

pre preko 2 godine

Pa vama je Vojvodina napustila utakmicu u finalu kupa zbog ne vidjene kradje. Toliko o sramoti
K

Kujtim Šalja

pre preko 2 godine

Kupi jadniče kartu da gledaš floru i navijaj prekosutra da pobedite one slepce. A pusti ti Zvezdu i titulu. Prvak sveta iz Tokija uzima ovu i narednih 10 titula. A ne smeta ti Vučić sto vam doveo rumenka?
F

FK Partizan

pre preko 2 godine

Samo napred Stanoje, svi navijaci su uz tebe...
s

sinovac...

pre preko 2 godine

jesi li realan..svi navijaci uz tebe..juce procitah svi navijaci uz Sumu...kakva ste vi paranoja..ili vam je mozak pun surutke...sta vec..daleko vam lepa kuca..vi ste neka sekta koje nigde nema..hvala bogu pa vas ni deset posto nema..
V

Vi cigosi

pre preko 2 godine

Sto se lazno predstavljate da bi uneli pometnju..je..vas Suma..nama je bitan nas Partizan.PODRSKA STANOJEVICU.
c

czv123

pre preko 2 godine

A sad kad on pobedjuje sve, sad je regularno prvenstvo? Moram da pitam samo,jel onaj Spartakov tim protiv Partizana bio najjači,s obzirom da kazu Grobari da se samo protiv Zvezde odmaraju najbolji igrači,da bi Zvezda lako pobedila? Milošević godinama jedan najboljih bekova lige- klupa, Nikolic i Mihajlović, njihovi bivsi igraci s medjunarodnim iskustvom i velika pojačanja Spartaka - klupa, plus Manojlović koji je takodje bio u inostranstvu, cak u Spanskoj ligi, a sada sedi na klupi u Spartaku, kao opao mu kvalitet bas pred Partizan
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Ne lupetaj, Milošević nije igrao ni prethodno kolo, Neca i Nikolić tek došli, a golman Spartaka odbranio 10 šuteva u okvir gola, bar 5 sto posto šansi i nije kriv ni za jedan primljen.
c

czv123

pre preko 2 godine

Milošević jeste igrao prethodno kolo, nije kolo pre toga jer je bio povređen ali se oporavio za Proleter... Mihajlović igrao od početka protiv Proletera,znaci namerno ostavljen na klupi protiv Partizana da ne bi pravio probleme "vrhunskim " bekovima Nikolic ako već nije spreman i ne može da igra, zasto onda daje izjave da niko protiv njih nece lako uzeti bodove pa ti Partizan i Zvezda. Sve u svemu, sramota
9

951357

pre preko 2 godine

Koliko spinovanja i izvrtanja činjenica... Kao, treba pobediti TSC (koji igra bez pola ekipe protiv gromade), kao nije normalno da Zvezda ima 4 poraza u 4 godine, a ta Zvezda izobarala silne evropske i srpske rekorded u evro-takmičenjima, tukla prvaka Evrope i sveta, ugazila vicešampiona Italije i to sa igračem manje, sudija morao da ih spašava, i kao treba da izgubi od Mladosti ili Novog Pazara? Važi. Ali zato oni šibaju svaku utakmicu sa po 4+ razlike, jedino Zvezdu ne pobeđuju, a u Evropi ispadaju od ekipa koje se bore za opstanak, i te iste ekipe im prodaju štikle i ostale finte. Kad ste toliko bolji, što niste pobedili više od 1 put, a i tad ne biste da je suđenje bilo pošteno i da nije bilo dogovora pre utakmice? Kao, mislio sam da će biti 5000 ljudi, izgleda da ipak nije tako bitno, a on zakazao "sastanak" tokom radnog dana u 2 popodne. Bravo maheru. Klasična spin propaganda, ništa novo iz gromadine kuhinje. Ima samo jedna stvar koja je zapravo bitna. A to je koliki je uticaj društvenih mreža na fudbalere. Zato već dve godine uporno ponavljam Zvezdašima - ne pljujte momke non stop, podržite ih! Jer utiče na njih, igraju pod ogromnim pritiskom, greše iz tog razloga, samo podrška. Ok je dobronamerna kritika, ali pljuvačina kakva je usmerena ka polovini našeg igračkog kadra mora da prestane!
9

951357

pre preko 2 godine

To što udarite milion dislajkova ne znači da nije istina to što sam napisao. Samo da nemate kontraargumente.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Najvaznije da si ti botino sam sebe ubedio da je istina i to sto ti odlucujes kao u vreme gladijatora istina/ne ili u ono vreme zivi/ne takodje ne znaci da je istina to sto svaki dan lupetas ko,kad se vec drzimo istorije,maksim po diviziji.Zanimljivo je botu kako uvek sve primetis kod drugih a nikad kod sebe,stalno lazes i izvrces sta ti odgovara.Koliko okreces covek bi pomislio da si u proslom zivotu bio propeler.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Sve, sve ali o igrama u Evropi dosadili ste i Bogu i đavolu. Naravno da je za naš napaćeni fudbal svaki ulazak u grupnu fazu u Evropi ogroman uspeh i to poštujem (posebno kada vidimo kako prolaze Vojvodina, Čukarički, Radnički u kvalifikacijama), ali vi ste u LŠ doživeli najubedljivije poraze u istoriji kluba i oba puta bili poslednji u grupi, kao i Partizan u svoja dva učešća. E sad da li si poslednji sa 4,3 ili nulom bodova, u čemu je razlika, sem nešto u finansijskom smislu? Odigrali dve nerešene sa Milanom i ispali, isti učinak kao i sa CSKA ili Partizan protiv Plzena i to je sad za veličanje. Zvezda kao šampion ima lakši žreb i put do grupa, kao što smo i mi imali dok smo osvajali 6 titula zaredom. Nije ni Zvezda imala u to vreme toliko loš tim, ali imala teže protivnike u kvalifikacijama i zato je i ispadala u sezoni kupanja. Ove godine Partizan ima jači roster, dužu klupu (u odnosu na prošlu sezonu) i konkurentan tim za titulu, e sad što neke koji nisu navikli to boli, to je već vaš problem.
@

@Vini Gogniti!!!!!

pre preko 2 godine

TSC igrao bez pola tima protiv gromade i nije jedini, igralo je još pola lige...
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad B. - pa upravo te i takve igre u Evropi su dokaz da Zvezda nema potrebe da namesta u nasoj ligi jer je svetlosnim godinama ispred nje. A kad se neko bruka u Evropi a u domacem prvenstvu dere sve sa 4+ razlike bez da mu protivnici sutnu na gol, a kamo li ga daju, onda tu nesto opasno smrdi. Cak, prosle sezone, kad je Zvezda postavila sve te rekorde, mi smo primali gol skoro na svakoj. Tako da, ako nista drugo, kvaliteta da Zvezi i Partizanu neko da gol u nasoj ligi ima. Ali zato sad gromada briljira na obe strane terena, ovamo trpa a ovamo najbolja odbrana na svetu. Pitam se kako? A mi smo najubedljivije poraze doziveli od finalista i osvajaca LS. Ali smo i tukli jednog od njih, i sem para (miliona) osvajali bodove za nas i za nas fudbal. A sad kao bodovi i pare nisu bitni, bitna je pozicija. Kapiras, vi ste nas brukali sa manje ubedljivim porazima, a mi postizali nesto sa ubedljivijim. I drugo, i to je dokaz kako je gromada u prethodnom mandatu Stanoja bila "posteno" sampion.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

@951357; Znači za tebe su brukanja porazi od Reala 1:0 i Porta sa Murinjom (osvajač LŠ te sezone) od 2:1, a nije bruka punjenje od Liverpula, Totenhema, Bajerna i PSŽ sa 4, 5 i 6 golova u mreži, zbirno 30, a učinak isti, poslednje mesto u grupi i za vas i za nas. Mi jednom a vi dva puta ispali u 16-ini finala LE, mi sa Vermezovićem one godine ušli u 8-nu finala (što je za vas još nedosanjan san). Pride, smo još imali dva proleća u Evropi u džepu i nesrećno ispali od Alkmara i onih Švaba i šta sad je to za neku hvalu i uzdizanje u nebesa. Ove sezone večiti imaju veliku šansu ne samo da prezime, već i da uđu u osminu finala u svojim takmičenjima i donesu "brdo" bodova i za klupski i za nacionalni koeficijent. U našem prvenstvu neka bude borba do kraja, biće zanimljivije za praćenje, a ko je pošteniji, ko bolje namešta i ko se kome sklanja, o tome se navijači dva kluba nikada neće složiti. A izjava vašeg najvećeg navijača da je poslednje 38.kolo prošlog prvenstva bilo čisto i pošteno, najbolje govori o regularnosti istog. Pametnom dosta.
9

951357

pre preko 2 godine

@Nenad B. - Ajde molim te uporedi fudbal od pre 18 godina i danas. Nebo i zemlja. Porto jeste bio prvak, ali Porto nije bio ekipa koja gazi do kraja kao recimo Bajern sa Flikom, vec povede i zavrsena utakmica. Drugaciji fudbal, drugaciji stil, neuporedivo. Kad smo kod toga, mi smo pobedili prvaka Evrope, vi niste. Drugo, mesto kao mesto je nebitno, mi smo u igri bili do poslednjeg kola, cak druge sezone su nas minuti delili od prolaska. A razlika izmedju 0 i 4 boda je u nekoliko miliona, i nekoliko bodova. A koliko se secam, kad vam je ser Samrok bio trener, vi ste bili u grupi sa Bragom, Arsenalom i Sahtjorom i imali skor 0-0-6 i dali 2 gola na 6 utakmica. A tek su vam protivnici u kvalifikacijama bili teski, Pjunjik, HJK Helsinki i Anderleht kog ste na puku srecu izbacili. Tako da, ne uporedjuj neuporedivo. A sto se prvenstva tice, igrajte posteno, pa osvojite, nije mi problem ako zasluzite titulu na terenu. A ovako sa 2 postene i 8 prijateljskih na 10 odigranih, ne ide.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Poslednje mesto u grupi je poslednje i sa 4 i sa 0 bodova, ispadaš i ne ideš dalje, tačka. Čuj borili se do poslednjeg kola za prolaz od kojeg su vas delili minuti, ja bih rekao Žander i Tomane, već sam ti pominjao Alkmar, ali to su bila ispadanja iz Evrope, kraj. Kažeš igrajte pošteno i zaslužite titulu, a kada smo vas tih "Toletovih" i 2017.godine redovno drali i u derbijima rešavali pitanje titule (Jojić, Raća Petrović, Kleo, Vukić, Leonardo) onda je bilo, kradete, nameštate, kuknjava i plač. Ne može se sa vama objektivno polemisati.
k

kmeee

pre preko 2 godine

plačete i kada ste prvi i kada ste drugi. straaaašno
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Da je ovo drzava ne bi ti vise vodio ni Mali Idjos,sad je regularno 50pobeda za redom,regularno je 40utakmica na JNA bez poraza ali drugi kradu samo nema dokaza.
2

2005-2021

pre preko 2 godine

18 pobeda Partizana, 15 Zvezde.... ostalo sve nerešeno... ko laže? Navijači nazovi Zvezde ili rezultati. com?
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Sto od 2005.uzmi od 2000.na ovamo,opet vise pobeda Zvezde,ili uzmi neku deceniju,zasto uvek vadite ono sto nema nikakve logike ali vama odgovara.
1

1946-2021

pre preko 2 godine

110 pobeda Zvezde 80 pobeda patljidzana! Mnogo ste mali!
3

3 serije

pre preko 2 godine

Imao stanoje tri serije pobeda u skanjalicama i onda naleti Zvezda pa ga resetuje i nece da se skloni. Nastav je februaru, opet ce Zvezda da vas vrati na fabricka podesavanja. Viste sampioni skanjalca patljidzani, znate to i sami...
N

Nele 007

pre preko 2 godine

U prevodu: Ja cu da kradem a ti predsednice cuti i zabij glavu u pesak ko noj
m

milos1516

pre preko 2 godine

Svasta se nesto desavalo u ovoj zemlji,pa te nisam video ispred Skupstine.Da ne bude posle nema nas dovoljno.
g

gostttttttttttttt

pre preko 2 godine

Ovaj priznaje da prica sa predsednikom drzava a posle se cudite odakle teorije zavere.
S

Spinoje

pre preko 2 godine

Spinoje opet drami i pravi cirkus. Navodno, svi ga miniraju i ne može da radi normalno. Idi odmah ispred skupštine. Željko Pantić 2.0
N

Nele 007

pre preko 2 godine

U prevodu: Ljudi pustite me da kradem i da osvojim titulu
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Između redova: Hocu titulu pa makar i krao i otimao
F

FK Partizan

pre preko 2 godine

Uz tebe smo Stanoje, gazi i urnisi ovi fk dijarea sektu...cim je VAR tu, cim sudije prati UEFA, nema vise po 20 bodova razlike jos u oktobar mesec...
9

951357

pre preko 2 godine

Pa ni sudija ni VAR nemaju uticaja na to što ti se protivnik skloni. Vi to najbolje znate.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Ima neko da mikanu da kompas ili mapu ili sta god, definitivno ne zna gdje se nalazi.
D

Djule

pre preko 2 godine

Ma idi vise, dosadan si ko uš, svi samo vas kradu i vama otimaju...
s

stefan1111111111

pre preko 2 godine

Znaci batice sad je sve regularno, sad kad si prvi i nemas poraz, a prethodne cetiri godine je bilo neregularno zato sto ih je zvezda osvojila, pa bravo za tebe. Drugo, kad si ti to reko predsedniku da ides pred skupstinu, ma sta ces ti uopste u kontaktu sa predsednikom? Jel ti obecao titulu mozda? ee moj stanoje.....
N

Nele 007

pre preko 2 godine

Prosle sezone samo Natko je šutirao bar 10 nevidljiva penala
O

On

pre preko 2 godine

ima pravo,to je u redu.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Ni jedna ekipa u ligi ne vrši toliki pritisak na sudije kao što to radi kompletna klupa Partizana. Ovakve izjave su takođe pritisak na sudije. Biće utakmica kada baš lopta neće u gol a onda ide padanje u 16 i urlikanje na sudije da sviraju i nepostojeće penale. Ko vas ne poznaje....
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Teško da će biti takvih utakmica...vidiš da im protivnički igrači daju loptu u noge ispred svog šesnaesterca, daju autogolove, puštaju da se ušetaju u gol...ni amateri ne bi propustili takve šanse...

VAR

pre preko 2 godine

Zato postoji VAR kao u derbiju da se to proveri bas cudno da smo prvi bas od sezone kad se uveo VAR sistem.
S

STAV

pre preko 2 godine

Podrška Saletu i igračima, uprava napolje!
1

1244

pre preko 2 godine

6 поштених титула тад је регуларно,а избаци вас Аматерски Фудбалски Клуб Шамрок...е поштењачине...Звезда у свом низу има скалпове Краснодара,Спарте,Салзбурга,Ливерпула,Олимпијакоса итд итд Колико видим сад си победио 100 у низу и све је регуларно ... Кукњава ти се враћа јер те твоји оптужују да ниси славио гол у дербију,да си отерао Суму... Доказ вашег поштења је Шамрок.
P

Prvi Šerif u gradu je.... STANOJA

pre preko 2 godine

Tiću molim te... tuko vas Kairat pre 15 godina.... tad su i osnovani i prva postava bila električari, radili smenu do 14h pa na tekmu. Niko iz Srbije nije ni znao odakle dolaze.... tako da... 🤭🤭🤭🤭🤭
1

1244

pre preko 2 godine

Тићу молим те,не лупетај...пре 20 година две победе Звезде три и два нула...Победили нас Гроф кад нас је водио пре пар година(имали смо црвени картон) али то нису аматери већ клуб са богатим власником...пораз од Шамрока је највећи блам неког клуба,аматери вас избацили ...Сетимо се Петах тикве и Фљумунтарија.
G

Gost,816

pre preko 2 godine

Ovakvi mi se tipovi gade, zamisli on ce kao ici ispred skupstine, aludirajuci na neke proteste protiv vlasti, pa kakav je ovo pritisak koji oni stvaraju to je neverovatno, oni izgleda umislili da moraju biti sampioni, hoce li ispred skupstine da ide i KK partizan koji zgrce drzavne pare kao lud, fuj, da ti se zgadi zivot od licemerja, ko sve ima medijski.prostor, nije ni cudo sto ljudi odlaze odavde.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Natho je ubedljivo najbolji stranac koji je igrao u nasem fudbalu,za koji god klub da je igrao bio je najbolji ili jedan od najboljih igraca,kada igra za Izrael odigra i po 90 minuta nekad,jeste stariji nego ranije ali super igra i njegov kvalitet moze da osporava samo vrlo bezobrazna osoba ili neko ko fudbal u zivotu nije igrao ili odgledao.O statusu u reprezentaciji tek reci ne treba trositi koliko postovanje imaju prema njemu saigraci i savez a znamo svi sta o njegovom narodu misle Izraelci.Sanjao sam bukvalno da nam dodju on i Karadeniz kad smo igrali u Ligi Evrope protiv Rubina,odusevili su me tada.Rikardo gol masina,njemu sam se najvise obradovao kad je dosao ove godine.Menig ima vremena da se pokaze kod nas,za sada mu je lepo krenulo i verujem da ce sve bolji biti,igrao je u ligi gde se igra otvoreno,brzo i napadacki i ono sto sam ga gledao u vise navrata je uvek bio dosta dobar,vrlo prodoran.A Jojic je verovatno igrac kojeg je pominjao kao onog sto je u 90 minutu resio derbi,da Jojic igra 20% dobro kao onda to bi imalo mozda na tezini a ovako je to stvarno glupo komentarisati kako mu je zacementiran.I u pravu je kad kaze da je pre igrao mnogo ofanzivnije,sada vise posvecuje paznju odbrani sto daje rezultata ali isto tako ne mozemo da dajemo jedan gol i da cekamo sta ce da se desi,sto vise golova mi damo to ce teze rival da nas stigne.U cetvrtak po novu pobedu!
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Suma je rekao da je bio spreman za derbi a Ser Samrok kaze da nije.Ja.verujem Sumi.Interesuje me da li je vrsena selekcija ljudi koji mogu i koji ne mogu da udju u salu?!
b

bcc

pre preko 2 godine

Tacno cu poceti verovati onom ludom Zeksu da stoji botovska armija iza stanojevica kad vidim ovu kolicinu botovskih lajkova/dislajkova u minuti.
T

Teosul

pre preko 2 godine

Iza Stanojevića stojimo mi koji mislimo svojom glavom, a ne oni kojima onaj Pantić stvara mišljenje! Partizan je prvi, to je jedini uzrok napada na Šefa Stanoja, voleli bi oni crveni da nas vodi ponovo neko priučen, pa da već slave titulu. Ali avaj, titula se vraća u Hram!!!!
O

Ops

pre preko 2 godine

A sto nisi Iso ispred skupštine kad se kralo da bi partizan pobedio
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

A kad je to bilo?!Evo kaze nam?!
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Kada ste krali 6 godina tada si ćutao, ako te pokradu i ligi konferencija isto idi ispred skupštine jer si sila. Što nisi išao kada si ispao od Šamroka ispred skupštine jer su te pokrali Irci amateri.Da li je moguće da ovo izjavljuje trener gromade. Znači prva nerešena ili poraz i gospodin je ispred skupštine. Što se vrati iz PSG ovde da te kradu
I

Ilić

pre preko 2 godine

Partizan pod Stanojem: 19 pobeda u nizu pa ih Zvezda resetovala. 4 pobede u kupu u nizu pa opet reset na Marakani. Ove godine 7 pobeda u nizu ps opet Zvezda nece da se skloni...E moj Plačoje, vi ste sampioni sklanjalica !
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

A prethodnih 6-7 sezona obrnuto bio slucaj,to ti je sve super i posteno jos kakve cirkuse ste pravili sa golovima van terena i penalima za ostre poglede i van kaznenog,gde vam pre utakmice kazu prvih 3-4 kola da ne razmisljate o njima i bodovima,pa oni autogolovi u 90 minutima za pobedu gde se posebno istice onaj besramnik iz Radnika sto sam stoji unutar peterca i zakucava u mrezu pa se smeje a ostali niko ni za glavu da se uhvati.Srama nemate!
l

lol12

pre preko 2 godine

Najgore kad im covek predstavi cinjenice (ne izmisljene podatke ili neke interpretacije) i onda lupaju minuse kao ludi (botovi)
l

lol12

pre preko 2 godine

Kaze covek da je nenormalno sto je Zvezda u 4 godine izgubila 4 utakmice a on ove sezone ima sve pobede osim protiv Zvezde i kaze da je ovo sad regularno?!
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Upravo tako. A ti porediš četiri godine sa ovom sezonom koja traje mesec dana.

XS

pre preko 2 godine

Ako mi sada budemo prvi sledece 4 godine sa 4 poraza onda moze da se prica od pocetka sezone je proslo tek 2,3 meseca i to se odma izjednacava.
9

951357

pre preko 2 godine

@XS - vi kad budete imali ekipu za titulu, i treba da budete šampioni. U prethodnim sezonama, a i u ovoj, je nemate, tako da ne znam šta hoćete. Sad ste dogovorili sve utakmice i na bolesnu ambiciju hoćete da budete šampioni. Možda vam i prođe, ali svakako neće biti ništa manje bolesno.
X

XS

pre preko 2 godine

Vi ste je sigurno uvek imali i kad ste pucali od nas bez bilo kakve pretnje po nas gol i sada.
S

Simao

pre preko 2 godine

Čekaj malo. Kada Zvezda ne gubi, onda nešto nije u redu. A kada vi ne gubite sve je u redu. I onih 6 godina, i oni penali što su vaši igračibodlučivali pre sudije... Jadno je što se na ovakav način vrši pritisak, a ne vašim kvalitetom. I jadno je što si uglavnom pričao o Zvezdi. Nijednom nisi spomenuo neku svoju grešku.
G

Gostttttiiiiivvvvvvaaaarrrrrr

pre preko 2 godine

Pa to i boli Stanoje ove iz fk dijarea, ne mogu vise da lopingerisu zato ih i hvata panika, cim je VAR tu, cim su sudije pod lupom UEFE, nema vise kradja pa sad pribegavaju drustvenim mrezama i preko njih lazno se predstavljajuci pokusavaju da destabilizuju Partizan, samo ne padaj na provokacije tog olosa iz fk dijare'e i bice sve ok...NAPRED PARTIZAN !!!!
1

1244

pre preko 2 godine

кога бре хвата паника?
G

Gost007

pre preko 2 godine

Ovaj jel trenira ekipu ili samo daje intervijue i pametuje nesto svaki dan. .
Z

Zuk

pre preko 2 godine

Namestene utakmice igrate
p

pancevac92

pre preko 2 godine

a regularno je da vi pobedjujete sve sa ekipom koja je gubila i primala golove redovno,a evropu niste igrali,cime potkrepljujes dokaze a samo vas mi pobedili?sraman lik
T

Teodul,

pre preko 2 godine

Iza Stanojevića stojimo mi koji mislimo svojom glavom, a ne oni kojima onaj Pantić stvara mišljenje! Partizan je prvi, to je jedini uzrok napada na Šefa Stanoja, voleli bi oni crveni da nas vodi ponovo neko priučen, pa da već slave titulu. Ali avaj, titula se vraća u Hram!!!!
T

TheGhost

pre preko 2 godine

Zeljko Pantic 2.0
l

lol12

pre preko 2 godine

Ok slazem se da Zvezda nema zatvorene utakmice ali sta cemo gromado sa vasih zatvorenih utakmica gde se po 4,5 golova daje po utakmici a u derbiju 2 suta imate u okvir gola?Hocete li se i protiv toga boriti ili ste selektivno posteni pa kad je vama nesto na ruku to je ok da bude neposteno

Darko Lazic

pre preko 2 godine

volim nasu ligu kakva god da je, volim je 😂😂😂😂😂
P

Pfk Bgd

pre preko 2 godine

Sef!!!! ⚫️⚪️💪💪💪
à

àaaaaaa

pre preko 2 godine

ako vi pokradeteeeee,sta se onda desavaaa
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Ovo je dokaz da su im zatvoreni svi mecevi i da ce biti sampioni, tako da Zvezdasi, nema nerviranja. Jednostavno Vucic nece rizikovati da mu grobari lome skupstinu, bolje da i da titulu. Sram te bilo pacoje sto nasilno uzimas titulu, olosu.