Ajvan Toni suspendovan na osam meseci

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.05.23. | 18:28

Napadač Brentforda je sa fudbalom završio za ovu godinu, pošto mu kazna ističe tek u januaru 2024. godine

Napadač Brentforda Ajvan Toni suspendovan je iz fudbala na osam meseci zbog kršenja pravila Fudbalske asocijacije Engleske u vezi sa klađenjem. On je priznao da je ovo pravilo prekršio 232 puta, zbog čega je usledila suspenzija koja automatski stupa na snagu. Napadač Brentforda će morati da plati i kaznu od 50.000 funti.

Kako kaže pravilnik Fudbalske asocijacije Engleske, klađenje je zabranjeno za sve igrače, menadžere, klupsko osoblje, direktore i licencirane agente koji u čestvuju u okviru svih muških i ženskih takmičenja pod njegovim okriljem.

Izabrane vesti

Učesnicima koji su obuhvaćeni zabranom nije dozviljeno klađenje, bilo direktno ili indirektno, na bilo koju fudbalsku utakmicu ili takmičenje koje se održava u svetu. Zabrana takođe uključuje i klađenje na bilo koje druge stvari vezane za fudbal, kao što su transferi igrača, menadžerska imenovanja ili izbor tima. Takođe, nije dozvoljeno ni prosleđivanje insajderskih informacija nekome ko bi mogao da ih iskoristi u vrhu klađenja.

Toni će tako preseći fenomenalan uspon svoje karijere i najbolju sezonu u svojoj karijeri. Ove sezone je postigao 20 golova u Premijer ligi na 33 utakmice, a ukupno 21 u svim takmičenjima. Napadač Brentforda je sa fudbalom završio za ovu godinu, pošto mu suspenzija ističe tek u januaru 2024. godine.


tagovi

Ajvan Toni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara