Komentari na vest

Ako TSC želi devetku, onda je Andrija Majdevac pr(a)vi izbor

p

prometno leto

pre 23 dana

kako stoje stvari, za očekivati je da odu pored Cvetkovića i Ilić i Stojić, od kojih bi klub trebalo lepo da zaradi, a vrlo je moguće da ode i Pantović ako dođe velika ponuda, koja ne verujem da će doći. Đakovac je možda i najviše zaslužio lep transfer, ali bi po meni bilo previše za klub da izgube i njega i Stojića u istom prelaznom roku. S obzirom na realne mogućnosti, klub će gledati da se pojača pretežno iz domaće lige, a ne pamtim više interesantnih igrača rasutih po domaćoj ligi nego ove godine. Takođe, vrlo bitna stvar je da klub ima zagarantovano mesto u LK što će dodatno podići finansijske mogućnosti klubu. Posebno treba uzeti u obzir i to da će za razliku od Čukaričkog koji im nije orava konkurencija, dobiti ozbiljnog rivala u Vojvodini koja pokazuje naznake ozbiljne ekipe pod trenerom Bandovićem. Sve u svemu, potrebni su izvesno golman, desni bek/spoljni, napadač i eventualno štoper. Što se tiče golmana, ne pamtim da smo imali bolje golmane nego sada, kako na visokom nivou, tako i na ovom srednjem, a posebno su mi interesantni golmani Manojlović iz Javora i Vulić iz Spartaka, koji je sklon kiksu, ali je kada mu se ekipa brani u niskom bloku neverovatan, jer sa 203cm pokriva sve. Ne treba zaboraviti ni da na klupi Vojvodine sedi Rosić koji je sjajan golman, kao ni Lekovića iz Radničkog. Što se tiče tog desnog spoljnog, objektivno je tu najbolja opcija Boranijašević kojem ističe ugovor i ima par sjajnih sezona iza sebe u Švajcarskoj, a pored njega, samo Glišić deluje da je za neki viši nivo fudbala. Majdevac je odličan napadač i verujem da bi se sjajno uklopio, mada bih najviše voleo da vidim Romanića iz Železničara u TSC, jer sam ubeđen da bi se sjajno uklopio sa njegovom brzinom, kretanjem i disciplinom. Što se tiče štopera, pogotovo ako ostane Ćalušić, ne verujem da će se tu dovoditi neko novi, pogotovo ne neko iskusniji.
S

Svaka cast

pre 22 dana

Odavno nisam video da neko tako dobro poznaje zanimljive igrace iz domace lige. Slozio bih se skoro za sve. Varjacic je iako u godinama zanimljivo resenje takodje za desnog beka, a za spica bih voleo da vidim Oparu iz NP, decko dosta obecava i mogao bi eksplodirati.
B

Backa

pre 21 dana

Ti ne verujes da ce doci ponuda za Pantovicaz.Pa ako za nekog treba doci to je za njega.
S

Steva ns

pre 23 dana

Mirčevski bi bio pojačanje za većinu klubova u ligi npr radničkom iz kg bi legao top jer nemaju devetku nije se snašao u tsc ali dečko ima kvalitet prošle sezone je bio sasvim solidan
A

Astoria

pre 22 dana

Mirčevski ima neverovatan učinak od 10 postignutih golova u svim takmičenjima, za svega 248 odigranih minuta. Uglavnom ulazi sa klupe, ali ga hoće gol. Ugovor sa TSC-om mu ističe u decembru ove godine.
Б

Блок

pre 23 dana

Ал кад год игра Мајдевац ,да не преноси онај ћелави ментол што га акцентује погрешно,уши биле ,не може да се гледа .Као Евертон кад игра ,па онај пешкасти по сто пута Дајч,Дајч,Дајч... Све теже гледам мечеве ,како раде преносе . Било би лепо ,кад би неки играчи који нису у плану у вечитима ,појачали ТсЦ ,напредак , Крагујевац итд ... Милуновић ,Дегенек,Саничанин ...не знам Д.Пантић где је,да л је он још у Партизану? Зна неко ? Видим не игра ...можда је и прешао негде. Мајдевац није лош ...могао би у Звезду ..трећи шпиц да буде .
m

majdevac

pre 23 dana

anece niko da se odrekne plate od 10 15 soma eura mesecno
Б

Блок

pre 23 dana

Многима истичу уговори.
J

Just

pre 23 dana

Tsc je bio blizu Sljivica prosle godine, trazili su i Knezevica i Mituljikice Terza ih nije dao zbog konkurencije, iako je znao da nece igrati u Czv
E

Eseks

pre 23 dana

Odlican je Majdevac..Pored njega mogu traziti od Zvezde Mituljikic pa kad ih prodaje da dele pare po pola jer u Zvezdi nece dobiti ozbiljnu sansu
N

News

pre 23 dana

Koji Mituljikici pa oni ne mogu da prave razliku ni jednom klubu.
b

bašamrkalj

pre 23 dana

Mislim da bi čovek dao sve na svetu da zaigra za svoju Zvezdu
N

Nemoj da se lažemo

pre 23 dana

Nit je Zvezda njegova a nit ima kvalitet da igra za Zvezdu !! Može da igra za Ofk i to je Zvezda na neki način hah
T

Tuneki

pre 23 dana

Goranac Itan Derviši krilo iz Novog Sada potencijalac Cirkovica, Marko Curic, Majdevac
B

Burek

pre 23 dana

A inače, što se tiče pozicije desnog beka - ako ne uspeju da nađu bolje rešenje na tržištu (inostranom) mogli bi možda da dovedu Živkovića iz Partizana. Ne znam koliko je on dobar za crno-bele, ali verujem da bi za TSC bio okej pojačanje
N

News

pre 23 dana

Tsc ima bolje igrace od Partizana na svim pozicijama. Jedino gde je Partizan bolji su sudijska organizacija I mediji
V

Vanecious

pre 22 dana

Lazetic preferira igrace ako moze sa malo boljom fudbalskom inteligencijom.Zivkovic je panj.
K

Kirukiruuu

pre 23 dana

Boze me sačuvaj i sakloni,prvo nema poštovanje prema klubu u kome igra a isti mu je i Otac kao i on ,provocira navijače Partizana a nema svest da treba da bude primer svima i da se klinci ugledaju na njega i na njegov primer !!! Uostalom pored Djige je izgledao kao da igra u školskom a Djiga je izgledao kao da je Maldini pored Majdevca !!! Nit brzinu niti šta sem sto je jak ali to prolazi samo u našim ligama a negde ozbiljno nema šanse da prodje jer ljudi traže znanje,brzinu i ponasanje a ovaj je rodjen za naše oranice i zato je isteran iz Debrecina !!!!! Sramota da pored toliko talenata iz Krusevca koji igraju ozbiljno fudbal i nadolaze poput Igora Miladinovica (Cukaricki ) Jovana Sljivica (Zvezda ) Mihajlo Petkovića (Partizan ) i u mladjim kategorijama poput Ilije Tadica i Urosa Djordjevica se svelo na to da je Majdevac igrač ,svašta .
B

Burek

pre 23 dana

Sigurno bi bio odličan džoker za Topolčane. Ipak, ako hoće ozbiljniji iskorak u Evropi moraju za prvog špica da dovedu malo zvučnije pojačanje - konkretno, ako neće da se otvore za neproverene strance (što je sasvim u redu) onda bi dobro rešenje bio Bojan Radulović koji je do skoro igrao u HJK - da ga dovedu na pozajmicu iz Hadersfilda uz otkup pod određenim uslovima (jedino je problem što je odrastao van Srbije, konkretno u Španiji, pa je pitanje kako bi se adaptirao na ovdašnje uslove, ali boljeg domaćeg špica za TSC nema jer su ostali ipak preskupi). Možda bi npr. Pešić bio dobro pojačanje (mada je karakter problem, zato ga je Deki izbacio iz ekipe u Fradiju) ili Đorđe Jovanović (mada on nema mesta u nikad slabijem Bazelu). Svakako, Rakonjca i Milovanovića ne treba da otkupe, tako će uštedeti novac za kvalitetnog špica za te uslove.
K

Kaalla

pre 23 dana

Sve su to preskupi igraci za Tsc Nisu to državne miljenice
C

Cer

pre 23 dana

Placu u Topoli za takvim sportskim direktorom, posalji im CV i sta si sve osvojio na Football Manageru
@

@Cer

pre 23 dana

Uradiću to prvom prilikom, bez brige
G

GOST 510

pre 23 dana

Ako je Jovanović rezerva u "nikada slabijem Bazelu" to samo govori o kvalitetu naših igrača i naših klubova.