Luka Cucin u dresu Inđije (© Star sport)
Luka Cucin u dresu Inđije (© Star sport)

Aktivira se klauzula za meč Partizan – Inđija

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.08.20. | 17:49

Luka Cucin ne može na teren, Marko Jovičić verovatno neće braniti

Bila je to partija za fudbalske gurmane. Nemanja Nikolić u blistavom izdanju. Dva gola je dao, jedan namestio, zagorčao život bivšim klupskim drugovima u smiraj prethodne sezone, zbog čega su se mnogi navijači Partizana pitali zašto klub nije reagovao ubacivanjem klauzule prilikom pozajmice napadača Spartaku iz Subotice. A ko se jednom o mleko opeče i u jogurt duva...

Posledica takvog razmišljanja odgovornih u Humskoj 1 jeste da su se obezbedili u slučaju Luke Cucina. Desni bek je letos produžio angažman u Inđiji, predviđeno je da ostane šest meseci u klubu iz Srema, s tim da nema pravo igranja baš protiv crno-belih. Što se uklapa u stav trenera Sava Miloševića da je reč o kvalitetnom desnom beku, sposobnom da napravi probleme, posebno u ofanzuivi. I u ranije izrečen sud trenera Parnog valjka kako su najveće nevolje njegovom timu pravili baš bivši ili sadašnji igrači Partizana.

Izabrane vesti

Cucin je dete kluba iz Humske, odigrao je četiri susreta u vreme trenerskog manadata Miroslava Đukića, jednu kod Zorana Mirkovića, da bi zatim sreću potražio na pozajmicama. Najpre Spartaku, potom Inđiji, za koju je proletos odigrao 11 utakmica, a na početku nove sezone bio dvaput na terenu. U subotu će se od 19.30, umesto pred očima Sava Miloševića, naći u loži. I sve to u situaciji kad Partizan traga za desnim bekom...

Za razliku od Luke Cucina, crno-beli se klauzulom o neigranju nisu osigurali u slučaju Marka Jovičića. Procenili su da golman iz „klase 1995“ neće ni biti na terenu, mesto među stativama rezervisano je za iskusnog Milivoja Prekovića, nisu insistirali na klauzuli kad su ga pre mesec dana prosledili na zajam Inđiji.

Inače, susret Partizana i ekipe Bratislava Živkovića (subota, 19.30, TV Arena sport 1) privlači pažnju i usled činjenice da su, osim Cucina i Jovičića, članovi Inđije još Jovan Krneta, Miloš Mihajlov, Eliomar Silva i Brana Ilić. Sve nekadašnji crno-beli.



tagovi

Luka CucinMarko JovičićFK PartizanInđija

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara