Al Hilal predstavio Sergeja: Gledaj, Žorž, koga smo ti doveli, pogledaj slike svetskog šampiona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.23. | 20:49

Klub iz Džede potvrdio veliki transfer

SMS bomba je eksplodirala tokom utorka, tada više nije bilo dileme da je Al Hilal uspeo u nameri da dovede Sergeja Milinkovića Savića. Klub iz Rijada sada se na društvenim mrežama pohvalio velikim transferom, uz zanimljiv video zadržaj.

Na njemu se vidi kako trener Al Hilala Žorž Žezus drži slike u rukama. A u glavnoj ulozi je Sergej Milinković Savić. Od odrastanja u Španiji, preko golova u Vojvodini, Gentu i na kraju Laciju.

Izabrane vesti

Sergej Milinković Savić je danas doputvao u Klagenfurt, obavio lekarske preglede i potom potpisao trogodišnji ugovor. Biće Sergej Milinković Savić do 20. juna u Austiji, na pripremama ekipe Žorža Žezusa, a potom će biti i zvanično predstavljen javnosti u Arabiji.

 Prema eklskluzivnim saznanjima Mozzart sporta, a o tome smo već pisali, Al Hilal će na ime obeštećenja isplatiti Laciju 42.000.000 evra dok je za Milinković Savića spreman trogodišnji ugovor vredan 75.00.000 evra. Odnosno 25 miliona evra po sezoni. Može Sergej da zaradi i celih 90 miliona za tri godine, pošto ima lako ostvarive bonuse.

Iako iza svih klubova stoji državni novac, Al Hilal je malo važniji i bitniji od drugih. Reč je o klubu za koji navija kraljevska porodica i za koji nema limita. Ponuda Leu Mesiju vredna 600.000.000 evra po sezoni je sve rekla. Argentinac je odbio ali se Al Hilal nije zaustavio. U pitanju je najtrofejniji, najpopularniji i najbogatiji saudijski klub. Njihova strategija nije samo dovođenje zvučnih imena već igrača koji su na vrhuncu karijera poput Rubena Neveša ili Milinković Savića. Zbog toga je na klupu došao i ozbiljan trener Žorž Žezus.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Sergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara