Albert Nađ odbio da vodi derbi, Partizan nema trenera sa licencom

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.04.24. | 12:40

Novi problemi u Humskoj pred jedan od najvažnijih mečeva u sezoni

Nema mira u Partizanu uoči 173. večitog derbija! Šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj je suspendovan za duel na Marakani usled akumuliranih žutih kartona, dok je njegov prvi pomoćnik Albert Nađ odbio da predvodi ekipu u Ljutice Bogdana, iako jedini u stručnom štabu Parnog valjka poseduje PRO licencu, otkrio je portal Telegraf.

Prema saznanjima Telegrafa u Zemunelu je ovog jutra bilo veoma žustro i bučno, pošto je Nađ svoju odluku saopštio kolegama pred jutrošnji trening crno-belih, a potom je posle žučne rasprave napustio trening kamp Partizana.

Izabrane vesti

Niko i dalje ne zna šta je navelo bivšeg reprezentativca Jugoslavije na ovako radikalan korak, ali su se crno-beli nenadano našli u novom problemu. Naime, Albert Nađ, pored Igora Duljaja, jedini poseduje PRO licencu, tako da će sportski sektor crno-belih imati ozbiljan problem da nađe rešenje.

Od Duljajevih pomoćnika tu su još Bojan Zavišić i Bruno Fidalgo, ali oni imaju licence za niži rang, dok je Marko Jovanović tek počeo da se školuje za trenerski posao. Italijan Valerio Zudus je otišao iz Humske.

Biće zanimljivo videti kako će u Humskoj rešiti ovu situaciju. Krajnje nepotrebnu, jer su u dosadašnjem delu prvenstva ostavili prilično solidan utisak. Sa igračim kadrom u koji niko nije verovao dugo su bili lideri na tabeli. Na papiru i dalje su živi u šampionskoj trci, ali u Partizanu ima mnogo problema.


tagovi

Albert NađIgor Duljaj

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara