Aleksandar je osvojio iPhone 13 PRO
Aleksandar je osvojio iPhone 13 PRO

Aleksandar je preuzeo iPhone 13, a Prognozzer je spremio novo sjajno iznenađenje - 100.000 dinara!

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 10:47

Sledećeg vikenda igraju se tri velika derbija - pogodi tri tačna rezultati i osvoji neverovatan bonus

Igrajući Mozzart Prognozzera, Aleksandar Mrzić postao je jedan od prvih vlasnika iPhone 13 PRO u Srbiji! On je, takmičeći se pod korisnčkim imenom „Profimaximus“, prethodne nedelje pogodio oba tačna rezultata na mečeve Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (protiv Luksemburga 1:0 i Azerbejdžana 3:1), uz to bio najbolje plasiran na tabeli 3. kola od svih koji su imali isti učinak i dobio od Mozzarta najnoviji Apple-ov telefon.

Izabrane vesti

„Nije baš da sam verovao da ću ja uzeti iPhone. Volim da se igram, Prognozzer mi je veoma zanimljiv, tipovao sam i na kraju se baš ozbiljno iznenadio. Prijatno, naravno“, rekao nam je Aleksandar pri primopredaji iPhone 13 PRO 128 GB.

A za sve učesnike Prognozzera spremili smo još jedno iznenađenje. Iako još čekamo mečeve Zvezda i Partizana u Ligi Evrope u četvrtak da bismo saznali pobednika 4. kola, već možete prognozzirati mečeve 5. kola, gde vas čeka specijalna nagrada: 100.000 dinara u vidu bonusa za igru na sajtu mozzartbet.com.

Kako će narednog vikenda, preciznije u nedelju, biti svojevrstan praznik fudbala jer se igraju tri velika derbija Barselona - Real Madrid, Mančester Junajted - Liverpul i Inter - Juventus, rešili smo da ovaj praznik obeležimo i u Prognozzeru. Naime, ko bude pogodio tačne rezultate na ova tri derbija dobiće 100.000 dinara bonusa za igru! Ukoliko bude više uspešnih takmičara, ova nagrada biće podeljena na jednake delove. A takmičarima iz Bosne i Hercegovine konvertovana u isti iznos u konvertibilnim markama.

Ono što je važno da napomenemo jeste da u trci za 100. 000 dinara džokeri nemaju nikakav uticaj - bitno je jedino da pogodite tačne rezultate na pomenute tri utakmice!

Naravno, u 5. kolu „igra se“ i za standardne nagrade: telefon RedMi NOTE 10 PRO i bonuse za igru u iznosima od 10.000, 5.000, 4.000… dinara.

I ono što će vas najviše obradovati: svi mečevi 5. kola igraju se u nedelju, a rok za postavljanje prognozza je nedelja, 13.30, kada počinje meč TSC - Partizan.

Prognozziraj odmah!


tagovi

Prognozzer

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan
Real Madrid
Barselona
Man. Junajted
Liverpul
Inter
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara