Nemanja Milojević (©MN Press)
Nemanja Milojević (©MN Press)

Ambiciozan prelazni rok Kolubare – Nemanja Milojević dve sezone u Lazarevcu

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.07.22. | 13:09

Posle Anta Vukušića još jedno zvučno pojačanje

Nisu možda imena od kojih protivnicima klecaju noge, ali su igrači koji bi u Superligi trebalo da prave razliku. Prvo hrvatski napadač Ante Vukušić sa bogatim inostranim iskustvom – između ostalog igrao je za Grojter Firt, Olimpiju, FCSB – a sada i drugo zvučno pojačanje Kolubare. Nemanja Milojević, 24-godišnji ofanzivni vezni koji je proteklu sezonu proveo u Voždovcu, u naredne dve sezone braniće boje lazarevačkog superligaša.

U Kolubari imaju visoka očekivanja od sina proslavljenog trenera Vladana Milojevića, pa su uspeli da ga privole u svoje jato, iako je bilo interesovanja čak i iz Holandije, istina, ne sa nivoa koji znače i ona visoka finansijska primanja.

Izabrane vesti

Lazarevčani su bili konkretniji, brži i pazarili fudbalera koji je ranije bio velika nada prvo Čukaričkog, pa onda Vojvodine, da bi se u inostranstvu oprobao u dresu Panioniosa. Nije ipak uspeo da u potpunosti ostvari sav potencijal, ali s obzirom na godine nije kasno. Možda se to desi baš u Kolubari, koja je prošle sezone relativno lako sačuvala status superligaša.

Očigledno da želi tu i da ostane. Za izlazak na evropsku scenu ipak ima ozbiljnijih kandidata. Bar za sada.


tagovi

Nemanja Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara