Komentari na vest

Ambiciozni selektor Kameruna: Cilj nam je polufinale Mundijala

R

Realnooooo1

pre gotovo 2 godine

Po meni jedna od gorih africkih ekipa ove godine. Mislim da ni sami ne znaju kako su prosli Alzir u barazu...prosto su imali nenormalnu srecu na tom mecu. Gledao sam taj dvomec na tv-u,blago receno Alzir ih je pregazio...ponistena 2 gola Alziru i promasenih 4-5 stopostotnih sansi...i onda stigla kazna u 124 minutu...apsolutno nista Kamerun nije pokazao na te 2 utakmice...a sto se imena tice,daleko su oni od recimo Senegala,Gane,Maroka,Alzira...imaju na golu sasvim ok golmana,Onanu...imaju po krilu Toko Ekambia koji je koretan igrac(nista vise od toga) imaju Chupo Motinga koji kod nas ne bi imao mesta ni na klupi...mozda jos onaj Anguissa iz Napolija i to je to sto se tice tih ozbiljnih fudbalera...ne vidim kako bi oni mogli napraviti problem bilo kojoj ekipi iz nase grupe... sto se same grupe tice,objektivno...mislim da je prvo mesto rezervisano za Brazil a da ce o drugom mestu odlucivati duel izmedju nas i Svajcaraca...s tim sto mislim da smo ovoga puta mi u prednosti,nije to ona Svajcarska od pre 4 godine...a i mi smo postali mnogo jaca i ozbiljnija ekipa od tada...

Katalonija

pre gotovo 2 godine

Realan komentar, potpuno se slazem...
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Nisu bili nešto u kvalifikacijama. Afrikanci uvijek igraju na mišice i brzinu. Imamo iskustvo sa Ganom, ko je gledao Nigeriju protiv Bosne isto je vidio. Ne treba ih podcjenjivati. Nezgodna je grupa. Jesmo skuplji od Svicarca i Kameruna, ali nema to garanciju. Najbolji primjer je Serif. Od Kameruna možemo izgubit 1:0 ili 2:1, a možemo i pobijediti 4:0 . To su afričke ekipe. Švicarci se sigurno neće truditi protiv Brazila u grupi isto kao na EP protiv Italije, a kasnije u KO fazi izbaciše Francuze. To je njihova taktika. Više bi volio da izgubimo prvu od Brazila, jer će se onda više boriti protiv one dvije reprezentacije, to je nas mentalitet. Ako dobijemo Brazil bojim se da će si onda umisliti da su osvojili SP i da se izgubi obije iduce.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Izgleda da cesto posecuje vudu vraceve i koristi opasne travke...😝😝😝

Mile Stručnjak

pre gotovo 2 godine

Osim što vidi lavove u polufinalu verovatno često vidi i zmajeve...
F

FM

pre gotovo 2 godine

Jedina Africka selekcija koja moze do polufinala je Senegal, ostali su kilometrima daleko (afrikanci).
O

Ovo je

pre gotovo 2 godine

Onaj sto ne zna ni jednog našeg igrača
1

10202993939393

pre gotovo 2 godine

Не треба подценити Камерун, имају изразито добре нападаче и убојити су. Могу свима да направе проблем.
B

Bnm

pre gotovo 2 godine

Nijednog naseg i svajcarskog nije znao na dan zreba, samo je poznavao Brazil. Ali sada kada je upoznao protivnike a i ostale ucesnike covek ide do polufinala. Koju li ovaj lulu pusi???
p

plavac

pre gotovo 2 godine

piksijevu