Karlo Anćeloti (©Reuters)
Karlo Anćeloti (©Reuters)

Anćeloti: Azar starter protiv Kadiza, Barselona nam nije direktan rival

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.12.21. | 14:16

Italijanski stručnjak kaže da se zdravstvena situacija u timu popravlja

Svakodnevni rast broja zaraženih virusom korona odložio je veliki broj utakmica u Premijer ligi i nižim rangovima engleskog klupskog fudbala, a ništa bolje nije prošao Real Madrid gde je takođe veliko opterećenje zbog pošasti koja nam i dalje ne daje mira.

Podsetimo, Real ima problema u fudbalskoj i košarkaškoj sekciji, ali Karlo Anćeloti je u najavi utakmice sa Kadizom potvrdio da se situacija popravlja.

Izabrane vesti

“Moramo da živimo sa trenutnim događajima. Nijednog trenutka nismo pomišljali na to da odlažemo utakmice. Nažalost, moramo da prihvatimo život sa ovim virusom, koji je sada slabiji nego ranije. Moramo da se pazimo i budemo oprezni. Ovaj klub zahteva od vas da vodite računa i kontrolišete dešavanja“, poručio je Anćeloti.

Nedelja, 21.00: (1,25) Real Madrid (6,75) Kadiz (13,0)

Podsetimo, Real je zbog bolesti ostao bez Marka Asensija, Gereta Bejla, Marsela i Rodriga. Dobra vest za Blankost je negativan test Luke Modrića, ali ni njega neće biti protiv Kadiza.

“Modrić je negativan, ali ne trenira i dalje. Malo je umoran jer je imao groznicu. Neće igrati. Videćemo u narednim danima kakva je situacija sa njim, pa ćemo imati jasnu sliku kada će na teren“.

Zbog svih izostanaka prvi put posle tri meseca u startnu postavu vraća se zaboravljeni Eden Azar.

“Igraće od starta. Igraće ne samo što mora, već zato što je trenirao dobro i zaslužio je da igra. Kod njega se ništa nije promenilo, željan je igre. Njegov problem je to što nije uvek 100 odsto spreman, sada jeste. Dobar je bio na treninzima, pokazao je želju. Nije navikao na desnom krilu, zbog čega sam preferirao Marka Asensija i Rodriga. Ima potencijal da bude od velike koristi za ekipu u drugom delu sezone“.

Upitan da li Barselonu vidi kao direktnog rivala ove sezone uzvratio je:

“Sada ne, jer imamo druge timove koji su nam na tabeli mnogo bliži. Barselona ima kvalitet da napreduje dalje, pogotovo pod trenerom Ćavijem“.

Malo o utakmici protiv Kadiza...

“Uprkos izostancima, ne moramo da menjamo identitet. Kadiz možda nema kvalitet kao drugi, ali je dobro pripremljena i uigrana ekipa, koja preti iz kontri i prekida. Ako se budemo branili dobro moći ćemo da završimo posao. Dosta smo napredovali i radili“.

Da li će u timu biti i Karim Benzema?

“Igraće“.

Skandal na žrebu za Ligu šampiona podigao je ogromnu prašinu, jer se ponovljenim izvlačenjem sada ukrštaju Real Madrid i PSŽ.

“Nismo imali sreće, ali razmišljamo samo o tome koliko će dvomeč biti uzbudljiv“.



tagovi

Real MadridKarlo AnćelotiEden Azar

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara