Karlo Ančeloti (Foto: Reuters)
Karlo Ančeloti (Foto: Reuters)

Ančeloti: Nismo poniženi, bili su bolji i tačka - Real će se vratiti, u to ne sumnjajte

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.23. | 03:15

Italijanski stručnjak priznao da je ekipi teško pao poraz u finalu Superkupa od Barselone, ali ne očajava

El Klasiko u finalu Superkupa Španije, odigranom u Rijadu, protekao je u znaku Barselone. Real Madrid je bio u sporednoj ulozi, nemoćan da zaustavi mašineriju Ćavija Ernandeza koja je sa ubedljivih 3:1 došla do pehara.

Šef struke Kraljevskog kluba Karlo Ančeloti je posle utakmice priznao da je njegov tim u ovom trenutku nije na adekvatnom nivou.

Izabrane vesti

"Moramo da učimo. Težak je trenutak i to je to. Ne moramo da uradimo mnogo stvari, ali znao sam i pre utakmice da ovaj tim nije na svom maksimumu. Na nama je da se podignemo i spremimo za naredni meč. Ova utakmica nam je pomogla tako što nam je ukazala na određene probleme", rekao je Italijan.

Izostala je timska igra njegove ekipe.

"Ispustili smo utakmicu. Početak je bio izjednačen, ali nije bilo previše ritma. Glavni cilj je bio da im ništa ne poklanjamo, a to smo na kraju dva puta uradili. Moramo da napredujemo fizički, igramo kao tim. Greške su bile očigledne. Nismo dobro počeli i niko ne može da kaže da je odigrao dobar meč. Ipak, priče o poniženju nisu poštene. Bili su bolji i tačka".

Smatra Karleto da ovo nije prelomni trenutak sezone.

"Teško je i komplikovano i dešava se tokom sezone. Svesni ste toga od početka, ali sve može da se sredi ako ostanemo posvećeni i pokažemo uobičajen stav".

Timu je teško pao poraz, ali...

"Navikli su da dobijaju finala i teško im je, ali imamo dovoljno sredstava da se vratimo na pravi put. Real Madrid će se vratiti, u to ne sumnjajte", zaključio je Italijan.


tagovi

Real MadridKarlo AnćelotiSuperkup Španije

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara