Najnovije vesti

Anćeloti se pohvalio na tviteru: Postao sam menadžer Evertona

Vreme čitanja: 2 minuta

Ugovor na četiri i po godine

Završeno! Karlo Anćeloti je novi menadžer Evertona. Karamele su tražile novog stručnjaka posle rastanka sa Markom Silvom i našle su ga u Italiji.

Anćeloti se pre nekoliko dana rastao sa Napolijem, od tog dana trajale su špekulacije gde će nastaviti karijeru, a čelnicima Evertona nije trebalo dugo da ga ubede da ponovo proba na Ostrvu, gde je bio prethodno šef struke u Čelsiju.

Zanimljivo, iako su klubovi ti koji prvi izlaze u javnost sa zvaničnim informacijama, vremešni Karlo je odlučio da se javi na tviteru i podeli vest sa svim pratiocima:
Uzbuđen sam što mogu da podelim sa vama vest da sam se pridružio Evertonu. Oduševljen sam što sam se vratio u Premijer ligu i što sam postao deo ovog kluba bogate istorije. Hvala vam na ukazanom poverenju“, objavio je Anćeloti.

A, koliko na Gudison parku veruju da su izabrali pravog čoveka govori podatak da je ugovor potpisan na četiri i po godine. Doduše, Anćeloti je samo u Milanu ostao duže od toga, Rosonere je vodio od 2001. do 2009. ali možda je i njemu dozlogrdilo stalno seljenje i navikavanje na nove klubove, zahteve i čudnovate predsednike.

Kontakti dve strane, očigledno, nisu od juče, što se vidi i u rečima novog menadžera Karamela.
Gledao sam utakmice ekipe u prethodne dve nedelje, video sam za šta su momci sve spremni. Dankan Ferguson je uradio odličan posao, za koji zaslužuje sve čestitke. Jaka organizacija, jaka disciplina i prava motivacija su ključni faktori u fudbalu i ja sam zadovoljan što će Ferguson biti deo mog tima“, poručio je Anćeloti u razgovoru za klupski sajt.

Italijanski stručnjak će danas sa tribina gledati meč Evertona i Arsenala, a debitovaće u četvrtak na utakmici sa Barnlijem na Gudison parku.

Foto: evertonfc.com

 

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva