(©fkspartak)
(©fkspartak)

Andrej Bogićević pojačao Spartakov napad

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 15:20

Stigao iz Zlatibora

Novo lice u navalnoj liniji Spartaka – Andrej Bogićević (19). Mladi napadač stigao je iz Zlatibora i danas potpisao četvorogodišnji ugovor sa Subotičanima.

Bogićević je rođen u Loznici, prošao je delom omladinske škole Partizana, Voždovca, Grafičara... Ove sezone je u dresu Zlatibora debitovao u Superligi Srbije.

Izabrane vesti

Nekadašnji as Spartaka, danas operativac u klubu Vladimir Torbica poželeo je dobrodošlicu Bogićeviću.

Andrej Bogićević je igrač rođen 2002. godine. Igra na poziciji centralnog napadača i s njim je ugovor potpisan na četiri godine. Želim mu da se radom i trudom nametne stručnom štabu, ali i pomogne sebi u daljoj afirmaciji. Nadam se da će vrlo brzo uklopiti u sistem FK Spartak. Podršku će imati, pružićemo mu šansu, a samo od njega zavisi kad će da debituje“, poručio je Torbica.

Mladi fudbaler, koji će nositi dres sa brojem 45, presrećan je zbog dolaska u Spartak.

Uz Božiju pomoć, kada dobijem šansu, verujem da ću opravdati očekivanja navijača i ljudi iz kluba. Igrao sam u Loznici u mlađim kategorijama, prošao Partizanovu omladinsku školu i bio deo mlađih selekcija reprezentacije Srbije. Iskustvo koje sam imao u dresu Zlatibora iz kojeg dolazim u mečevima protiv Zvezde i Partizana su fascinantna, neopisiv osećaj i naravno znači mnogo u karijeri. Ovaj ugovor je novi motiv da se dokazujem, da radim još jače i možda debitujem već protiv TSC posle reprezentativne pauze“, rekao je Andrej Bogićević.



tagovi

Spartak SuboticaSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara