Andrija Živković čeka poziv iz Engleske

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.08.19. | 11:59

Trebalo bi da ga bude...

Bruno Laže ga ne vidi u planovima. I nije Andriji Živkoviću dugo trebalo da shvati da se neće naigrati ako ostane na Lužu i sledeće sezone. Minuti su mu neophodni ako hoće da ostane reprezentativac Srbije, a minute neće imati u Lisabonu. Rastanak sa Benfikom je izvestan, pitanje je samo gde će 23-godišnji Nišlija.

Turski mediji i dalje spekulišu o Fenerbahčeu, ali kod njih je tradicija da se sa tri tamo najveća kluba u vezu dovodi maltene svako ko treba da promeni sredinu.

Izabrane vesti

Portugalci pak pišu da na Lužu čekaju poziv iz Engleske, uz uveravanja da ima najava da će on i stići. O Žogo tvrdi da se nekoliko ostrvskih klubova – među njima i jedan iz Čempionšipa – ozbiljno interesuju za Živkovića i da se samo čeka konkretna ponuda.

Jasno je naravno i čelnicima Benfike da obeštećenje neće ni prići otkupnoj klauzuli od 60.000.000 evra kolika je cena Živkovićeve slobode u ugovoru. Štaviše, pitanje je da li će dobaciti i do 35.000.000 evra što je suma koja se pominjala u nekim ranijim transfer spekulacijama oko Živkovićevog imena. Ali on je tada igrao. U međuvremenu ga je Laže gurnuo u drugi plan.

Prelazni rok u Engleskoj završava se u 18 sati po srednjoevropskom vremenu. Šest sati fore za Živkovića da pronađe sebi angažman na ostrvu. Ako se to ne desi, porasle bi šanse Turcima.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara