Aris žestoko kažnjava Matea Garsiju!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.20. | 12:20

Bivši ofanzivac Crvene zvezde nije se pojavio na treningu

Letošnji transfer Matea Garsije iz Crvene zvezde pretvorio se u pravu latino sapunicu. Argentinac je odbio da se vrati u domovinu i na taj način ostavio crveno-bele bez zarade od 2,5 miliona evra. Čekao je da mu se sklope kockice transfera u Evropu, pominjao se Olimpijakos, ali je na kraju krilni fudbaler pojačao Aris iz Soluna za 1,3 miliona evra.

U žutom dresu jednog od najboljih grčkih klubova Mateo Garsija još traži formu koja ga je preporučila Crvenoj zvezdi. Na devet mečeva u prvenstvu nije postigao gol, niti je upisao asistenciju. A ovih dana našao se u novom, ozbiljnom problemu.

Izabrane vesti

Solunska štampa piše da će rukovodstvo i stručni štab Arisa žestoko kazniti Argentinca koji se nije pojavio na obaveznom treningu u nedelju veče. Pominje se da bi Garsija mogao da ostane bez dve mesečne plate, jer je samonicijativno produžio odmor.

Posle gostovanja na Kritu igrači Arisa su, zbog pauze u prvenstvu, dobili nekoliko slobodnih dana. Juče su se vratili redovnim aktivnostima, ali Mateo Garsija nije došao na trening. Čak se nije udostojio da se javi odgovornim licima iz Soluna. Ljudi iz Arisa su besni i ne nameravaju da Garsiji oproste ovaj greh.

Bez obzira što je jedan od ljubimaca navijača, tima koji ima šanse da ugrozi višegodišnju dominaciju Olimpijakosa. Aris trenutno ima tri boda manje od velikana iz Pireja. 


tagovi

ArisMateo Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara