Komentari na vest

Arsenal u 90+7: Englezi ne znaju sa VAR-om, a Parker sa Mitrovićem (VIDEO)

G

Guest

pre oko 3 godine

1.85 kvota na pobedu arsenala i dodje nerešeno bas cudno
O

Opiy

pre oko 3 godine

Kakav crni Lacio, treba zakonom zabraniti bilo kakvo kladjenje na Arsenal, u cilju zastite naroda. Kladim se na njih kuci protiv Slavije, dobra kvota, odigraju nereseno. Posle dodje utakmica pritiv Sefilda, ne usudim se da igram na Arsenal jer nisu mogli da pobede Slaviju. Razbiju Sefild. Ok, dodje gostovanje Slaviji, reko pa nisu ih pobedili ni kuci, nece ni u gostima. Razbiju Slaviju. I sad dodje Fulam kod kuce, reko igram na Arsenal, kad su onako razbili Slaviju, sta je problem. Ljudi jedva nereseno. Sutra cu normalno da igram na Viljareal, pa ce garant da ga dobiju, a sledece ko ce da izgube od Radnika iz Surdulice.
9

951357

pre oko 3 godine

Najjaci je poslednji pasus! Bravo Grobare! Objasni Parkeru sta treba da radi, ipak on nema pojma, ne vodi tu ekipu vec 2 godine skoro, pa ne zna!
K

KGL

pre oko 3 godine

Ćao Fulam
D

Drvo

pre oko 3 godine

ho ho ho ho druga ligo siri svoje grane
D

Drvo

pre oko 3 godine

Cim drvo ne igra Fulam izvuce neki solidan rezultat.

Wolfasin

pre oko 3 godine

Zasluženo.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Bio je penal. Nagazio ga po prstima, a ovaj pao i to je to. Svaki sudija bi svirao penal tu. Samo sto je ona provera ofsajda u tom napadu delovala kao siguran ofsajd na golo oko, a posle povlacenja linija ispada da nije. Fulam vec duze vreme igra dobro, cvrtso, samo nikako da naplate to. Bili su danas dosta blizu. Brine povreda Lakazeta, pogotovo sto je Auba van forme i sad jos bolestan. Kad se vrati, ko zna kako ce igrati. Da su bar svi citavi, pa da se proba LE da se osvoji. Od plasmana kroz ligu deluje kao da mogu vec se vec opraste i od LE.
G

Gost300

pre oko 3 godine

Mozda se i moze reci da je penal,jeste i bilo kontakta,ali Arsenalu bar 3 ociglednija penala nisu svirana u ligi...
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Pricam samo za ovo danas. Lik iskoristio kontakt i pao. O tome koliko je Arsenal ostecen ove sezone, pa bolje da ne pocinjem. Ne samo penali, nego jos i crveni kartoni, ponisteni golovi itd. Bas je dug spisak situacija sudija vs Arsenal gledajuci samo ovu sezonu. Najvise u periodu oko utakmice sa Vulvsima.
D

Dexaman

pre oko 3 godine

Na stranu Mitrović, ali Parker je ubedljivo najgori menadžer u PL, čovek ne zna da dobije utakmicu...
G

Gost13

pre oko 3 godine

Ne možeš tako da pričaš, sasvim prosečna ekips igra solidno. Ima mnogo lošijih trenera koji su navodno dokazani (čitaj Alerdajs, Brus itd.)
F

Francuski buldog

pre oko 3 godine

Oće li se Uefa oglasiti povodom ove očigledne nameštaljke ili se strogoća trenira samo na Botcima i Trajalima dok Englezi mogu ovako besprizorno da nameštaju bez kazne.
r

roni

pre oko 3 godine

ovog artetu treba oterati odma kao i 99 posto igraca. da ovako sramote klub koji je pre deceniju harao engleskom
G

Gost300

pre oko 3 godine

Bas sam se nadao da je Arteta resenje,ali mislim da nije,mada sam cuo danas od komentatora da ima dosta napretka u odnosu na emerija u manje primljenih golova i nedozvoljenih suteva protivnika oko 100 za isti br.utakmica,ali da bas treba otjerati 99% igraca se ne slazem