(© AFP)
(© AFP)

Arturo Vidal napao Sampaolija: Gubitnik, ne zna da ceni igrače

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.23. | 02:57

A nekad su se radovali...

Nekad zagrljeni na pobedničkom postolju, danas razdvojeni, tako da se gledaju preko nišana. Gde je tačno „puklo“ u odnosima Artura Vidala i Horhea Sampaolija nije poznato, samo se zna da je čileanski vezista baš ljut na argentinskog stručnjaka.

Može biti da je reč o redukovanoj minutaži u Flamengu, gde je iskusni vezista doveden prošlog leta iz Intera, ali je pod komandom Sampaolija proveo na terenu samo 486 minuta. Skromno ako se ima u vidu njegova reputacija i iznenađujuće usled podsećanja da je baš pod vođstvom Sampaolija dostigao najveći uspeh u karijeri, kad je 2015. postao prvi put šampion Južne Amerike sa reprezentacijom Čilea, savladavši u finalu Argentinu.

Izabrane vesti

U Rio de Žaneiru očigedno nije išlo, zbog čega je Vidal nedavno promenio sredinu, preselio se u Atletiko Paranense i odmah posle debija u kome je njegov tim savladao Baiju (2:0) digao glas protiv šefa stručnog štaba Flamenga.

„Izuetno sam srećan što sam opet u prilici da igram. Uvek sam bio besprekorno fizički pripremljen. Problem je u tome što sam imao trenera gubitnika, koji ne zna kako da ceni igrače. Što se mene tiče, on je prošlost. Najbitnije je da sam sad zadovoljan“, pojasnio je Vidal posle premijernih 28 minuta u dresu Atletiko Paranesea.

Vidal je u maju proslavio 36. rođendan, tokom karijere je igrao za Kolo Kolo, Leverkuzen, Juventus, Barselonu, Bajern i Inter, pre dolaska u Brazil.


tagovi

Brazilska Serija AFlamengoAtletiko ParanenseArturo VidalHorhe Sampaoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara