Arturo Vidal od leta u Flamengu? Vreme je da se ispuni san

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.03.22. | 00:44

"Sanjam da igram tamo, nadam se da ću to uskoro učiniti. Kada uprava bude želela, učiniću sve da odem u Flamengo", kaže Čileanac

Iskusnom čileanskom vezisti Arturu Vidalu na leto ističe ugovor sa Interom, ali deluje da neće samo napustiti Nerazure, već i Stari kontinent i vratiti se u Južnu Ameriku. Ne bi to bio povratak u rodni Čile, već odlazak u Brazil.

Veteran se u intervjuu za TNT Sports direktno ponudio slavnom Flamengu, čime bi ispunio svoj veliki san.

Izabrane vesti

Vidal je karijeru počeo u Kolo Kolou, a potom je otišao u Evropu, gde je nosio dresove Leverkuzena, Juventusa, Bajerna, Barselone i Intera.

"Mnogo volim Flamengo. Srce mi je ispunio predsednikov gest kada mi je poklonio dres. Sanjam da igram tamo, nadam se da ću to uskoro učiniti. Kada uprava bude želela, učiniću sve da odem u Flamengo. Moje evropsko poglavlje bi moglo da se završi, ne znam da li je pravo vreme, ali ako se to dogodi moj sledeći cilj će biti trofej sa Flamengom. Tim je konkurentan, najbolji u Južnoj Americi", rekao je Vidal.

Odlični vezista sebe vidi kao trenera u budućnosti, a pripreme za to već radi.

"Ako Bog da, postaću selektor čileanske reprezentacije. Učim gledajući mnogo fudbala. Jako volim formaciju 4-3-3. Moj cilj je da prvo treniram klub, a zatim Čile".

Vidal je pružio podršku svom sunarodniku Aleksisu Sančezu, koji je dosta kritikovan zbog crvenog kartona u pobedi nad Liverpulom na Enfildu.

"Vidim da je dobro i da je srećan. On je lav u kavezu, neko kao on treba da igra, teško je videti ga na klupi uz sve to što pokaže svaki put kada se nađe na terenu. Ali ne želim da se mešam u odluke trenera".

Na kraju je ipak malo potkačio Simonea Inzagija, objašnjenjem o farbanju kose.

"Uradio sam to za promenu, možda će me trener sa ovom kosom videti malo bolje jer nisam igrao mnogo utakmica", završio je Vidal.


tagovi

FlamengoArturo Vidal

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara