Sem Lamers (©shutterstock)
Sem Lamers (©shutterstock)

Atalanta dovela i peto pojačanje

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.20. | 11:34

Cena 9.000.000 evra...

Evo i petog pojačanja za Atalantu! Kako javlja novinar italijanskoj Skaja - Đanluka Di Marcio, klub iz Bergama sve je dogovorio sa PSV Ajndhovenom oko transfera 23-godišnjeg napadača Sema Lamersa (23).

Isti izvor navodi da bi lekarski pregledi trebalo da budu obavljen najkasnije krajem iduće nedelje, posle čega će nekadašnji mladi reprezentativac Holandije staviti paraf na višegodišnji ugovor.

Izabrane vesti

Di Marcio da utvrđena visina obeštećenja iznosi 9.000.000 evra plus određeni bonusi.

Lamers se nije naigrao prošle sezone u dresu slavnog holandskog tima u kom je praktično ponikao. Svega 500 i kusur minuta i tri gola. Ali skauting služba Atalante prati ga već duže vreme pa je imala priliku da ga upozna u njegovoj najboljoj sezoni - 2018/19, kada je na pozajmici u Herenvenu postigao 19 golova.

Dolazak Lamersa mogao bi da predstavlja neku vrstu najave odlaska nekog od napadača sličnog profila (Luis Murijel ili Kristijan Zapata), međutim za sada takvih najava nema. Jedina ponuda stigla je za Papu Gomeza, no on nije želeo da ode.

Sem Lamers je peto pojačanje Atalante ovog leta. Pre njega stigli su Simone Muratore i Kristijan Romero iz Juventusa, Aleksej Mirančuk iz Lokomotive i Kristijano Pićini iz Valensije.


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Sem Lamers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara