©AFP
©AFP

Atlanta očerupala Flamingose: Inter Majami bez Mesija brzo krenuo stranputicom

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.09.23. | 01:13

Prvi poraz gostiju posle dva meseca (2:5)

Pobednički mentalitet koji je Lionel Mesi doneo u Majami uticao je da Inter Majami od ekipe sa dna MLS tabele postane klub koji dva meseca ne zna za poraz. Efekat sjajnog Argentinca bio je očigledan iz utakmce u utakmicu, a da je on preduslov za uspeh Flamingosa potvrdila je večerašnja utakmica i poraz od Atlante junajted (2:5).

Peh koji je Mesi doživeo tokom reprezentativne pauze odvojio ga je od terena, a već na drugom koraku bez lidera ekipe Inter Majami doživeo je poraz - i to ubedljiv.

Izabrane vesti

Pokazao je sjajni Argentinac tokom prethodnih nedelja da je krucijalni šraf u timu čiji je dres zadužio ovog leta. Uspeo je Martinov tim da potpuno promeni izgled po Mesijevim taktovima, međutim izostanak prve zvezde Atlanta je umela skupo da naplati.

Iako je golom Kampane u 25. minutu Inter stekao prednost, tri gola u osam minuta ukrasila su iz perspektive domaćina završnicu prvog poluvremena i u dobroj meri urušila snove Flamingosa.

Kao i u prvom poluvremenu, Kampana je i u nastavku prvi zatresao mrežu. Pogodak sa bele tačke podgrejao je nade gostiju, ali su ih u završnici utakmice ugasili Jakumakis i Volf pogocima za konačnih 5:2.

Porazom, prvim posle dva meseca, Majami je ostao na 28 bodova i pretposlednjoj poziciji na istoku, a više od 15. izgubljene utakmice u prvenstvu goste bi mogla da brine igra kada je Mesi van konkurencije.



tagovi

MLSMLS ligaInter MajamiAtlanta junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara