(©Reuters)
(©Reuters)

Atletiko naciljao Fabijana Ruiza, čeka se odlazak Saula

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 12:08

Vezista Napolija velika je želja Čola Simeonea

Okreće se Atletiko Madrid staroj meti – Fabijanu Ruizu. Ali, da bi vezista Napolija stigao na Vandu Metropolitano, jedan vezista će morati da prođe kroz izlazna vrata. Velika je Simeoneova želja Fabijan Ruiz, obigravaju Jorgandžije oko Napulja, želeo je madridski tim da dovede momka poniklog u Real Betisu pre nekoliko meseci, ali se posao izjalovio.

Kada je Atletiko prodao Tomasa Partija Arsenalu za 50.000.000 evra, prvi pik mu je bio Fabijan Ruiz. Od tada se ništa po tom pitanju nije promenilo. Novac od Partijevog transfera na Emirejts htele su Jorganžije da preusmere za angažovanje veziste Napolija, ali je De Laurentis, predsednik italijanskog kluba, spustio rampu na taj transfer. Ovog leta će, verovatno, popustiti.

Izabrane vesti

18.00: (2,60) Norveška (3,25) Turska (2,80)

Atletiko će insistirati na dovođenju Fabijana Ruiza, a da bi španski reprezentativac krenuo put Madrida, biće neophodno da se raščisti gužva na sredini terena. Saul Njiguez izgubio je ulogu, više nije standardan u startnoj postavi i nezadovoljan je prostorom koji dobija. Spreman je Saul da spakuje kofere, a njegov odlazak širom bi otvorio vrata vezisti Napolija. Potrebno je „samo“ da zainteresovani klubovi i utanače cenu otkupa sa Jorgandžijama. Minhenski Bajern otpočeo je operaciju zvanu Saul Njiguez.

Druga opcija je da Markos Ljorente promeni sredinu. Atletiko je zacepio cenu, ne želi sa Mančester Junajtedom i drugim klubovima uopšte da pregovara oko obeštećenja. Markos Ljorente košta 120.00.000 evra i ni evro manje. To je cifra koja bi mogla da rastera sve klubove koji bi rado videli Ljorentea u svojim redovima.

Napoli želi da produži ugovor sa Fabijanom Ruizom, koji je za klub sa juga Italije vezan do 2023. godine, ali nisu takvi planovi momka koji je u tekućoj sezoni nastupio 31 put za Napolitance. Fabijan Ruiz vidi sebe u Atletiko Madridu, zasitio se igranja za Napoli, a ka stadionu Vanda Metropolitano bi ga poguralo potencijalno Napolijevo neigranje Lige šampiona.



tagovi

Atletiko MadridNapoliFabijan Ruiz Penjaletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara