Tražen: Toma Menije
Tražen: Toma Menije

Atletikov kasting za desnog beka - može Menije?

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.07.19. | 17:35

Belgijanac ulazi u poslednju godinu ugovora sa Svecima, alternativa je Tripije

Atletiko iz Madrida ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja desnog beka Pari Sen Žermena Tome Menijea ovoga leta, javlja AS.

Belgijski reprezentativac bio je cele prošle sezone u senci Danija Alvesa u francuskoj prestonici, ali bi odlazak Brazilca mogao da mu otvori prostor ovog leta. Međutim, tu je i mladi Nemac Tilo Kerer koji takođe može da igra desnog beka (i ljubimac je trenera Tuhela) pa Menije nije sto odsto siguran za status startera.

Izabrane vesti

Jorgandžije, s druge strane, očajnički traže alternativu pokraj desne aut-linije, a nakon odlaska iskusnog Huanfrana kojem je istekao ugovor, a kako su male šanse da Barselona pristane da uključi Nelsona Semeda u pregovore oko Antoana Grizmana, Atletiko mora da potraži alternative.
"Moja želja je da ostanem u Parizu. Šefovi znaju moje nameri i otvoren sam za pregovore oko novog ugovora. Sve je sada na njima, pa i moja sudbina. Ona je u rukama jednog čoveka, Nasera Al Kelaifija", izjavio je nedavno Menije za belgijske medije.

Međutim, 27-godišnji desni bek ušao je u poslednju godinu ugovora u Gradu svetlosti, pa sve indicira da bi mogao i da bude prodat ovoga leta, kako sledećeg ne bi prešao u drugi klub za džabe. 

Pored Menijea i desni bek Totenhema Kiran Tripije slovi kao potencijalni kandidat za popunu pozicije desnog beka u Madridu, ali samo pod uslovom da Belgijanac kaže "ne" Dijegu Simeoneu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara